reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dziewczyny mam pytanko. Co sadzicie o kosmetykach Avonu? Chcialabym sobie dorobic a nie wiem, czy warto, bo kiedys bylam w oriflame i jednego czegfo sie dorobilam to mega dlugow.

reklama
Ja na szczescie mam parapety takie, ze dziecko nie wejdzie, a w pokoju okno balkonowe wiec w razie czego wylazi na balkon. Ogolnie nie pozwalam wlazic na tego typu miejsca

Moje dziecko spi a ja sie biore za sprzatanie i obiadek bo beda dzis pulpeciki.Ja dziecku tez nie pozwalam ale co mam ja przywiazac do stolu.Jak ja tylko gdzies jej znikne z oczu to odrazu wspina sie na lozko i albo na okno wlazi albo na biurko bo tez stoi przy lozku.A wlazi tez po fotelach na stol szklany i z niego ma dostep do kwiatka.
shady znam kilka osob co uzywaja kosmetykow z Avonu i sa zadowolone.Ja kupilam nie dawno jedna rzecz ale zadnej poprawy nie widze jaka mi obiecano.

Shady ja kiedys kupilam hurtowo pare kosmetykow Avonu i mi bardzo odpowiadaly. Ladny zapach, delikatne.

shady ja byłam konsultantka, ale zeby zarobic trzeba miec naprawde duzo klientów i mi to sie nie opłacało,
co do kosmetyków byłam z nich zadowolona,
a jesli chodzi o ceny to dla siebie zawsze kupowałam w promocji, bo tak to było dla mnie za drogo

My już po spacerze. Co do kosmetyków z Avonu, to przetestowałam ich sporo (kumpela sprzedawała, to trzeba było ją wspierać;-), ale szczerze mówiąc za te cenę można w sklepach znaleźć kosmetyki lepszej jakości. A kremy u wielu osób powodują alergię:baffled:.
Idę jeść obiadek.

Madziara ogladałam zdjątka i musze powiedzieć że tworzycie zgraną rodzinkę :tak:

Iwonka i Zuzia wasze dzieciaki są z tych co się wdrapywac lubią:-D :-D

Mnie dalej łepek boli i jestem strasznie zadżumiona :happy: :ninja: :oo2: pocwiczyłam Joge i jest ciut lepiej :tak: a najbardziej się podoba Emilce jak mama ćwiczy:-D :-D
teraz dziewcze zasypia ,i w kńcu mam czas dla siebie ,najchętniej wlazłabym do wanny poleżeć

Położyłam Emi spac ,oczywiscie bez pieluchy ,i jak ją do łóżeczka włożyłam to co ona zrobiła ......natychmiast spodnie od pidżamki ściągneła i sie połozyła i przykryła ,:eek: :eek: :laugh2: aparatka z niej ,:baffled: ciekawe co będzie dziś:confused: juz chyba śpi ,bo cicho jest:tak:

reklama
Witam,moj lobuz jeszcze nie spi i buszuje u siebie w pokoju i wywala wszystkie zabawki(a mama pozniej sprzata)pogoda taka sobie pada jakas mzawka od czasu do czasu.

Do góry