reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Mój już od godziny powinien spać, a jeszcze buszuje:wściekła/y:. Mam nadzieję, że za chwilę zaśnie, bo chcę iść pod prysznic.
Iwonka - mój też wchodzi na parapet z kanapy i mam fotki:tak:, jak będę miała chwilę, to wkleję. Całe szczęście, że na kanapę sam jeszcze nie potrafi się wdrapać.
Też bym gdzieś poszła z mężem sam na sam, ale nie mamy co z naszą brygadą zrobić, babcia w Walentynki pracuje:-:)-:)-(. Za to już jesteśmy do niej zaproszeni na Tłusty czwartek, będzie miała domowe pączusie, mówię Wam, palce lizać:tak::-):cool2:. Moja mama to wogóle spacjalistka od wszelakich pyszności;-).

reklama
madziara zdjecia super a jak milo bylo popatrzec na ta zielen i te slonce :tak: :tak: :tak: A co to wogole bylo za spotkanie w plenerze:confused: :tak: :-)

Madziara fajne zdjecia, a ta mlodsza coreczka w okularach bardzo do ciebie podobna, a najmlodsza jakie ma kedziorki na glowie:tak: :-)
Zuzia Ty lepiej nie mow o tych paczkach. bo az mi slinka poleciala, a do tego jeszcze swojskiej roboty!!:tak: Dobrze, ze jestem daleko od moich rodzicow, bo pewnie zlamalabym swoja diete przez ten tlusty czwartek:szok: ;-) :tak:

Odnośnie zdjęć - byliśmy na warsztatach plastycznych w Skłudzewie. Impreza organizowana przez naszego księdza. Było super. Na wiosnę ma byc powtórka.

Nonek - wszystkiego najlepszego dla Twojej córeczki!

Ja się na razie tylko szybko witam i uciekam z moim marudą na spacer.

A to właśnie mój łobuz na parapecie:
1002129ae2.jpg

Oczywiście tata go pilnuje:
1002128bb9.jpg

Hejjj laseczki

Iwonka co do Elmo to ja tez poprosilam mame mojego meza aby kupila Alanowi takiego :) Na Allegro sa owszem ale potwornie drogie, ostatnio taki kosztowal 500 zl (!!!!) W USA kosztuje grosze :)

reklama
Zuzia, Iwonka, ale macie malych gagadkow:tak: ;-) :laugh2: :laugh2: . Smiesznie to wyglada, jak taki maly czlowieczek wdrapuje sie na okno:laugh2: :laugh2: Mam nadzieje, ze moj nie zacznie takich wyczynow, choc juz sie boje, bo parapet w salonie mam dosc nisko:tak:
My czekamy na meza, jak przyjdzie to ja wyfrune, a chlopaki niech sie sami o siebie troszcza:tak: ;-) :-D

Do góry