reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam:-)
Kunda - też strasznie mi przykro:-:)-:)-(.
Iwonka - zdolną masz córcię;-), my klapkę od dvd zakleiliśmy taśmą, bo Kuba bez przerwy się nią bawił:baffled:. A teraz musiałam cały sprzęt i kwiatki odgrodzić kojcem, bo cały czas coś tam próbuje psocić:dry::-p:eek:.
U nas piękna zima, spadło trochę śniegu i nawet gałęzie na drzewach są nim obklejone. Jest naprawdę ładnie:tak:.
Witam nową mamę:-).

reklama
Dzien dobry,
u nas troszke sniegu spadlo i jest mroz:tak: Dzisiaj zrobie sobie wychodne, sama bez malucha i bez meza. Juz mu powiedzialam, ze wychodze, jak on wroci z pracy:tak: A on na to, poznalas kogos:szok: :eek: :baffled: :laugh2: Normalnie przyzwyczail sie chyba do tego, ze ciagle z dzieckiem, a teraz chce sama:laugh2: . Chcialam tez przy okazji rozejrzec sie za jakims prezencikiem dla niego na walentynki, ale przeciez mu tego nie powiem:tak:
Ach te chlopy, hahaha:-D :-D

Witaj nonka!

Kunda trzymamy kciuki ,dasz rade

Nonek witaj I WSZYSTKIEGO NAJ NAJ DLA MŁODSZEJ CÓRCI

DZIS MNIE ŁEPEK BOLI ,I NIE MAM ZBYTNIO HUMORU ,DO TEGO JESZCZE KUMPELA MA PRZYJSĆ ŻEBY SZUKAC KREACJI NA ZABAWE DLA NIEJ ,A TAK MI SIĘ NIECHCE:-( :no:

Ale słonce za to u nas na całego świeci:tak:

Aga a ja myślałam zabawą w jakimś zajeździe ,pobawilbyśmy się ,najedli a potem gorąca noc....:tak: :-D ale od planów do realizacji ,jest u mnie daleko:zawstydzona/y: :baffled:

zuzia u mnie grzebanie w doniczce tez jest na topie i jedzenie ziemi z niej:baffled: a jeszcze moj urwis wlazi mi na okno:wściekła/y: :szok: :baffled: :dry: :-p :tak: Okno to jest nie otwieralne.Wskakuje na lozko a z lozka na okno wlazi bo tam jest telefon ktory odrazu chce odbierac jak tylko zadzwoni.:tak: Jak tylko znow ta sytuacja sie zdazy to odrazu zrobie zdjecie i wam pokaze:szok: :tak:

cloe na samej gorze masz info czerwonym drukiem napisane na ten temat.A wiesz,moja Vanesska tez uwielbia ogladac ELMA i nawet zamowilam jej z USA takiego co chodzi ,spiewa gada i tanczy:-) :-D :-D

Zauważyłam to zaraz po moim poście:-D:-D. Iwonka skąd zamówiłaś? Ile takie cudo z USA kosztuje?. Moje dziecię uwielbia Elmo. Myślę że gdyby jej sprawić taki prezen byłaby w siódmym niebie:tak:

Nonek witaj!:-)Szybko poczujesz się tutaj jak u siebie:tak:
Kunda bardzo mi przykro:-( Dobrze wiem co to znaczy stracic kogoś bliskiego

MOje dziecię właśnie olało ulicę sezamkową i postanawia poprzeszkadzać maie przy kompie:baffled:no nie nici z tego pisania zdO ZOBACZENIA PóźNIEJX

Noelia super pomysl z tym zajazdem:tak: Ja sie zastanawiam nad jakas ksiazka o fotografii cyfrowej, bo moj maz to pasjonata robieniem zdjec:tak: Ale jeszcze sie zastanowie, moze cos lepszego mi wpadnie w oko. Zastanawiam sie tez nad srebrnym breloczkiem marki citroen xara picasso, bo takim samochodem jezdzimy, moze to tez bylby fajne prezent:tak: Ach, jeszcze tydzien zostal, napewno cos wymysle:tak:

Moj maly wlasnie po drugim sniadanku, bawi sie w lozeczku i pewnie sie zaraz zdrzemnie. Pozniej dostanie obiadek, a jak tata wroci, mamusia wybywa:tak:

reklama
Kolejny dzień a ja znowu niewyspana jestem. Co się budziłam to myślałam o Babci. Najchętniej bym do niej pojechała tylko kurcze ta pogoda mnie odstrasza no i nie wiem jak bym zniosła podróz przy moich mdłościach.
Zima u nas dzisiaj na całego. Dziewczynki już od rana pytały czy pojdziemy na sanki. Jak znajdę osiołka do ciągnięcia to może ;-)

Jakoś nie mogę się zabrac za wrzucenie zdjęc więc postaram się wstawić naszą stronkę cobyście mogły mnie uwidzieć :-)

PIERNICZKI

To co prawda zdjęcia z jesieni ale postaram się zgwałcic męża żeby powstawiał cos aktualnego (pewnie mu to zajmie z miesiąc ;-))

Do góry