reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Moja starsza chora terrorystka tez jeszcze nie spi. Wlasnie sprzata swoj pokoj ku swojemu wielkiemu niezadowoleniu. Majeranka tez wlasnie sie obudzila. Mi leb peka w szwach od rana. I marze aby sie polozyc spac.
Kunda to bardzo przykre i smutne stracic kogos bliskiego. Ja niecaly rok temu pochowalam babcie. Przyjmij moje wirtualne usciski.
Uciekam opanowac dziewczyny. Hmmm jakby tu sie rozdwoic...

reklama
nonek Wszystkiego najlepszego dla twojej coreczki z okazji ukonczenia 3 miesiecy:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
Dzis sobie kupilam krem Ziajki o nazwie maslo kakaowe i wlasnie sobie go nalozylam na twarz i musze powiedziec ze jest super:tak: Fajnie pachnie a skora zrobila sie delikatna jak jedwab;-) i taka swiezsza sie czuje:-D a kosztowal chyba z 5 zl o dziwo.Podobno poprawia koloryt skory.A dla Vanesski kupilam krem ochronny dla narciarzy z filtrem 14 i dla temperatury powietrza nawet -20 stopni.DAX cosmetics Krem jest bez ograniczen wiekowych.Kupowalam to w aptece wszystko:tak:

witajcie wieczorkiem

witam kolejną nową mamuske :-)

coś źle sie czuję, własnie przed chwilką wyszłam z łazienki i mam nadzieję że to tylko od długiego leżenia w goracej wodzie,

Madziara tez nie lubię takich niedopowiedzianych sytuacji :no:

Iwonka dziekujemy za zyczenia. Krem jest rzeczywiscie dobry. Ja go uzywalam w lecie na przesuszona sloncem skore.
dobranoc Wam, Majeranka domaga sie cyca.

Witam!U mnie pochmurno ale nie pada.Moje dziecko je sniadanie i oglada Teletubisie a ja jem przed kompem:tak: :-D Moja MAMA wyjezdza 15 lutego do Egiptu:tak:

Witam!

Mam dosc dlaczego moje dziecko chce sie bawic tym czym nie moze a potem sie drze:wściekła/y: nie dosc ze zrobił podudke o 5 to teraz jeszcze cos mu nie pasuje...zwariowac idzie:-(

Dzieki dziewczynki za słowa wspołczucia

No i witam nowa mamusie

Kunda to chyba jakas noc taka byla bo moja Vanesska tez dzis wczesniej niz zwykle wstala bo przed 6:00:wściekła/y:
A ostatnio pisalam ze moje dziecko dvd jeszcze nie rozpracowalo a wlasnie wczoraj popsula klapke(juz wogole jej nie ma) i teraz wszystko tam wklada.:wściekła/y: :wściekła/y: :baffled:

reklama
Do góry