reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam:-)
Ja dzisiaj siędzę z dwoma szkrabami, bo tata szedł na 12.00 i córa została w domku. Mały obudził się dziś o 5.00:szok:, ale chyba z mojej winy. Wczoraj u babci najadłam się gołąbków i bigosu, bo uznałam, że skoro karmię tylko raz i to w nocy lub rano, to nic się nie stanie. Ale małego chyba jednak bolał brzusio:baffled:, albo to zęby:confused:, sama nie wiem...
Gratulacje dla wszystkich ćwiczących i odchudzających się z sukcesami;-):-). Mnie też przydałoby się trochę ćwiczeń, ale coś nie umiem się zmobilizować:zawstydzona/y:.

reklama
Dziękuję dziewczyny :-)

Ja dziś się nie odzywam, bo mamy wyjątkowo marudny dzień - chyba ząbkujemy na całego... No, to wracam do mojego wyjca...

My wlasnie wrocilismy ze spacerku, swiecilo sloneczko i bylo fajnie. A teraz wlasnie zaczal padac snieg z deszczem takze mi sie udalo:tak:
Co do imion to ja tez raczej nie przepadam za tym, by imie bylo popularne, bo jest to raczej niefajne, kiedy wolasz swoje dziecko,a odwraca sie z nim przynajmniej jeszcze dwoch:no: Dlatego duzo mnie szukania kosztowalo, zanim wybralismy imie dla malego:tak: a do tego jeszcze musialo prawie identycznie wystepowac w wersji polskiej, ale sie nam mysle udalo:tak: . Wystarczy, ze ja mam imie tak popularne, ze w klasie nas bylo trzy, nie mowiac o Ankach, ktorych mialam 7 w klasie, a potem 5 na studiach, gdzie na roku mielismy 40 osob:szok:
Dziekuje, za gratulacje, ale to dopiero poczatek drogi:tak: ;-)

To mój Kuba mało oryginalny i na dodatek teraz jest wysyp Kubusiów;-), ale na inne imię nie umieliśmy się zdecydować:baffled:. Zapomniałam Wam powiedzieć, że moje koleżanki z pracy, w trosce o to, żebym wróciła po wychowawczym, zaklepały już małemu miejsce w żłobku:-D:tak::-D. A to jędze:-p:cool2::laugh2:.

Zuzia fajne kolezanki:tak: :-) Odwalily robote za Ciebie:tak: Szkoda, ze ja takich nie mam, tylko sama musialam szukac miejsca malemu w zlobku i to z wielkimi trudami i przeciwnosciami:no: Zuzia a kim Ty jestes z zawodu? Wracasz na caly etat?

witam:)
a wiec z merzem doszlismy jak narazie do porozumienia,tzn nie jest najlepiej ale juz sie nie klucimy no i narazie jestesmy ze soba :eek:
kurcze niemam jak do was zagladac tak czesto bo moje dziecko sie strasznie buntuje ...wylancza mi kompa guziczkiem a jak zaslonie to wlazi pod biurko i wyciaga wtyczki wszystkie z kataktu:wściekła/y:
a ogulnie to dzis mialam dzien sprzatania i prania nawet okna pomylam:tak: :-)

Hejka wieczorkiem.
Ja dopiero dotarłam przed kompa.
Znowu gości sporo w domku,byłą siostra,mamusia i babcia,a potem my pojechaliśmy do mamy na obiadek i teraz dopiero zawitaliśmy do domku.
Dzięki za odpowiedzi na moje pytanko i ogólnie już mi lepiej.
Mąż już spokojny,chociaż rano byłó nowe spięcie,ale już przeprosił i jest oki.
Dorota witam witam,baw się dobrze z nami.;-)
Noelia trafiłeś w setke z tymi wyobrażeniami męża,dokłądnie tak jak napisałaś,myśli niewiadomo co,chociaż ja nigdzie nie wychodze do żadnej kawiarni,na żadne spotkanie tylko do jego siostry(ale już to pozostawiam bez komentarza,nie będe się denerwować).
Noelia powodzonka i gratki z siusianiem:happy: ,zapewne się uda bądź wytrwała.Ja się meczyłąm 10dni,aby małego oduczyć,ale z powodzeniem.
Aga jak ja ci zazdroszcze te -8kg,oddam ci jeszcze moje 5kg zgubisz je,bo ja sama nie mam chyba siły!!:-) :-D :-D

reklama
Hejka wieczorkiem.

Noelia powodzonka i gratki z siusianiem:happy: ,zapewne się uda bądź wytrwała.Ja się meczyłąm 10dni,aby małego oduczyć,ale z powodzeniem.
:-) :-D :-D

tWÓJ SYNEK ŚPI JUŻ BEZ PAMPERSA ?
Pomóz mi i zdradź tajemnice jak to zrobiłas ?10 dni to nie długo ,:szok:

Emi juz od czerwca sika na nocnik i kupka tez ,choc czasem zdarzały sie wpadki ,ale nocne siusianie to inna sprawa,i kompletnie nie wiem jak sie za to zabrac ,a na drzemce sama ściąga pieluche ,więc przestałam jej zakładac ,ale czy takie niezakładanie nauczy ja niesikania przez sen ,to nie wiem,:no: :eek:

Do góry