reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam my z Matkiem cały dzionek w domku.Matu dzielnie znosi ból ppalca,posługuje sie lewą reką(a raczej sie stara).
Ale teraz juz go chyba mniej boli,chociaz ma spuchniete,ale da rade.
Czy wy ogladacie ten mecz w ręczną,zapewne przegramy:wściekła/y: :no:

Trezba robić placuskzi z zjabłkami małemu,pozdro

reklama
czesc dziewczyny....ostanio nie mam na nic czasu wpadam tylko na chwilke przeczytac co tam u was...widze ze wszystko ok to moge spac spokojnie:tak: Pozdrawiam wszystkie mamusie

No dalej pusto i nikt nic nie pisze.:baffled:
Jutro zapewne bedzie troszke wiecej nas,was.

My z Matkiem już się wyłączamy bo idzie kąpku,może się wykąpie i nie będzie mi płakał,że go rączka boli.:-)

Boże z Mężem(ale mam nerwa),mam zakaz jeżdzenia do jego siostry,no normalnie zbladłąm,bo on mówi,że tam tylko imprezy i ciągle pijemy.Troche przesadził,przecież mam dziecko i chyba wiem co moge i ile. Bo czasem sobie piwko walniemy ze szwgaierką,a tu taka awantura,że ja tam siedze,że szok. Dobrze,że za miesiąc przyjeżża to mu przejdzie już foch.
A ja mam takie małe pytanko do was??:-) :-)
Czy wasi mężowie też wam zabraniaja czegoś i mają o głupoty pretensje??
Czy tot ylko mój ma jakieś urojenie??:wściekła/y: :wściekła/y:

Jutro wstane to poczytam co tam,moze mi złość przejdzie przez noc na tego gada męża.

Ja tam na swojego meża nie moge narzekać jest bardzo kochany. We wszystkim mi pomaga i ogólnie! Kocham cie MATEUSZKU!!!:rofl:

Witaj doroto, nowa mamusiu!:-) Moj maly juz od dwoch godzin spi, dzisiaj tez uskutecznialismy kapanko, wcale nie chcial wyjsc z wanny, jeszcze na mnie nakrzyczal, ze go wyjelam:tak: ;-) :-D
Ogladalam pilke reczna, szkoda, ze przegralismy:-( Tutaj Niemcy tak sie cieszyli, ze sztuczne ognie puszczali. Przynajmniej Malysz wygral, to jest pocieszajace:tak:
Ewcia moj maz niczego mi nie zabrania, bo ma do mnie zaufanie. Nie lubie byc trzymana na smyczy:no: To by ze mna nie przeszlo. Czasami nawet sam proponuje, ze zostanie z malym, bym mogla sie zrelaksowac:tak: ;-) z kumpelami. Co do picia, to jako dorosle kobiety i matki, same wiemy, ile nam wolno:tak: Pogadaj z mezem, wydaje mi sie, ze przesadza:tak:

Leika Wszystkiego dobrego dla twojego szkrabka 6 miesiecznego :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
A tak wogole to wstyd sie przyznac ale za nic nie moge sobie przypomniec imienia twojego dziecka:zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: Nawet przeszukalam troche watek i nic:dry: :dry: :dry: :dry: ;-) :-p :zawstydzona/y:

My juz wrocilismy z gosci a Vanesska jak usnela w podrozy tak ja tylko w domu rozebralam i dalej spi juz do rana.
noelia i jak tam po drzemce:confused: przescieradlo suche;-) :-)
Ewcia Oj biedny twoj synek dzisiaj,musi go niezle bolec a moj Robert jest raczej tolerancyjny i jak na razie jeszcze mi niczego nie zabronil ale w sumie nigdzie bez niego sie jeszcze nie ruszylam wiec nie wiem co bedzie jak sobie gdzies zaczne chodzic czasem ..:-p :elvis: :laugh2: :laugh2: :laugh2:

Ewcia mój mąż też czasem miewa napady :wściekła/y:Czasem ma pretensje o to że np umowię się w kawiarni z koleżanką:wściekła/y::wściekła/y: Kompletnie tego nie rozumię. Właściwie jest to jedyny powód naszych kłótni. Za to za każdym razem dość intensywny. Oczywiście z życia towarzyskiego nie zamierzam rezygnować więc mojemu biednemu mężowi nie pozostanie nic innego jak przeboleć fakt że jego żona raz na jakiś czas organizuje sobie wieczór poza domem bez niego i świetnie się bawi.

Iwonka, bo ja często o nim piszę "synek", "synuś", "mały" i takie tam :-)
A ma na imię Nataniel :-D

Dobrej nocki!

reklama
wITAM

Leika bardzo ładne imię ma synuś :tak:

Niestety łóżeczko mokre ,i kołderka:baffled: :baffled: :-( może dziś sie uda ,a i jeszcze sie do tego rozebrała kompletnie że tyłek goły:laugh2:

Mój mi też niczego nie zabrania ,kiedyś coś próbował ale szybko zdusiłam w zarodku ,ogólnie to jest tak że ja go wyganiam żeby gdzies poszedł ,pobawić sie, a on mnie :tak: :-D
w małzeństwie nie chodzi przecież o to żeby się ograniczać ,
tylko sie rozwijac ,korzystac z zycia

Ewcia u was jest ten problem że mąż daleko pracuje i miesiąc dwa nie ma go w domu i pewnie sobie wyobraża niewiadomo co

Do góry