reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dzien dobry, my juz po sniadanku, maz wlasnie pojechal po zakupy:-)
Pogode mamy jesienna, ale co zrobic... Eryk bawi sie klocuszkami i cos tam sobie opowiada:laugh2: . Wlasnie stanelam na wage i mam -8kg, mam nadzieje, ze tak dalej bedzie,to do wiosny bede juz prawie laska:-D :laugh2: ;-)

reklama
Witam!:-) U mnie pochmurno ale nie pada.Spalismy do 7 ale nawet sie wyspalam.:tak:
Leika Piekne imie ma twoj synus:tak: :tak: :tak: :-) Juz napewno zapamietam:zawstydzona/y: ;-) :happy:
noelia Juz sie boje jak ja zaczne nauki spania bez pampersa :baffled: a najlepiej nie zakladania go juz wcale:no: :tak: Bede musiala kupic kilka przescieradel:-D :-D :-D :-D
brenda Jak tam sprawy malzenskie:confused: :confused: :confused: Doszliscie do porozumienia:confused:
Byl dzis kolega zreszta nie pierwszy raz,dopytywac sie czy wynajme mu mieszkanie.Nie chcialam jemu wynajmowac ale w koncu sie chyba zgodze:tak: Po pierwsze mam tam mnostwo swoich rzeczy jeszcze a nie moge ich zabrac bo nie mam zadnego regalu czy czegokolwiek zeby schowac to w swoim nowym domku,to gotow juz jest zapalacic mi za trzy miesiace z gory zebym sobie kupila jakis mebel i zabrala ciuchy.A po drugie to on jest straszny kobieciarz.Ma zone dwojke malych dzieci.Ona mieszka z mama swoja.On do niej nie pojdzie bo tesciowa nie dazy go sympatia a on ja.Teraz po wielu rozstaniach w koncu powiedzial ze koniec tych balow i chce juz normalnie zaczac zyc.Do tej pory wynajmowal u moich sasiadow ale tam nie ma warunkow dla dwojga dzieci wiec chce u mnie.Ma blisko do pracy i pasuje mu nasz budynek. .

Iwonka to mu wynajmij, widac, ze chce sie chlopak zmienic, by miec szczesliwa rodzine, wiec daj mu szanse:tak: . Jak Ci jednak kiedys podpadnie to mu wymowisz i tyle.
Eryk hasa po calym mieszkaniu w kazdym pokoju drzwi pootwierane, wiec raczkuje raz do jednego raz do drugiego:szok: ,a jak mu sie znudzi to siedzi w przedpokoju:laugh2:

IWONKA zawsze mozna sprobowac jak sie nie sprawdzi to zakonczysz wynajem i tyle:tak:
AGA moja emi tez tak buszuje jak zobaczy uchyone drzwi to juz sprawdza teren:-D a teraz spi jak aniołek
LEIKA rzeczywiscie niespotykane i śliczne imię syncia
DOROTA witamy

Dzis znowu śpi bez pieluchy ,a prześcieradeł ma kilka sztuk ,na bierząco sa prane więc problemu nie ma:-)

Ja teraz kawusie bede piła ,może ktos wypije ze mna?:confused: :tak:

przedchwilką poćwiczyłam joge ,mam na płycie takie proste ćwiczonka ,pół godzinki i jest ze mną o wiele lepiej:tak:

Moja Vanesska tez spi i to juz prawie dwie godziny.Ja robie chinszczyzne na obiadek na zyczenie tatuska:tak: :-) My wczoraj jak bylismy u tesciow to moja tez tyle ze na nogach wszystkie katy u nich zwiedzila.Pokije maja cztery plus wielki przedpokoj wiec kilometrow zrobila.Jak raczkowala to tez wszedzie jej bylo pelno:tak: :-) A jaka to radosc dla tych dzieciaczkow ze moge sami juz zdobywac ten dziwny swiat:-D :-D :-D :-D

Moje dziewcze jeszcze cos tam gada :tak: :eek: potem mi z tej drzemki potrafi wstac o 17-18 ,a czasem śpi małą godzinkę ,ciekawe co dzis będzie ,potem musze jeszcze do bratowej jechac ,pewnie o 20 do niej zawitam hi hi:-D

a kawy już prawie nie mam :no: :-(

Leika śliczne imię:tak: Mało spotykane, masz pewność że w piaskownicy nie spotkasz kilkoro dzieci o takim samym imieniu. Kiedy ja jestem z Julką na placu zabaw zawsze natrafimy na jakąś imienniczkę. Nie to żeby mi przeszkadzało ...

Dziś znowu chciałam wybrać się dz moim maluszkiem do bajlandii ale zasnęła twardym snem i nie miałam sumienia jej budzić. Trudno jak nie dzisiaj to w każdy inny dzień tygodnia.

Dziś na spacerze spotkałyśmy dwie koleżanki Juleczki Olę i Misię Dziewczynki fajnie bawiły się razem . W pewnym momencie złapały się za rączki i tak chodziły. :laugh2:Świetnie to wyglądało . Aż żałowałam że nie wzięłam aparatu.

Noelia gratulacje:-) Gdybym to ja miała tyle samozaparcia...

reklama
Do góry