reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam! A u nas swieci piekne slonce od rana:cool2: :tak: :-) Nie dlugo jedziemy do tesciow na imieniny Roberta siostry.Po drodze zaliczymy jakis plac zabaw gdzies tam miedzy blokami u nich:tak: Lozko mam ba4rdzo wygodne do spania bo nowe jeszcze ale jak dlugo to sie okaze.Wogole jest takie wysokie i super sie spi.:tak:

reklama
Dzień dobry i witam.
My też dzisiaj mamy nieciekawą pogodę,pochmurno i tak jakby miało lać zaraz.
Ale my z Matkiem jedziemy do babci na obiadek,bo nas zaprosiła na jakiś pyszny obiadek.Matu jeszcze biega,ja pije kawe.:-)

My też się przyłączamy do życzeń.:-D :-D
Dziś jedziemy do rodzinki, więc muszę się przygotować i wcześniej ugotować obiad, już się za niego właśnie zabieram, a dziś robię lasagne - mąż uwielbia i ja też:-D :-D

Dziękujemy za życzenia :)

My też się niedługo wybieramy do teściowej, tam będziemy świętować imieniny i pół roczku małego :) Zjechały się stęsknione prababcie ;-)

Anaconda ale masz odjazdowy obiadek,ja uwielbiam lasagne, a juz dawno nie robilam musze zrobic kiedys.
A u nas nici z planów wyjazdowych do babci.Synek przytrzasnął sobie ręke w krzesełku składanym:szok: ,no i rozwył się w niebogłosy:hmm: ,ja mu od razu ból znieczuliłam,ale nie dał sie dotknąc.
Teraz z płaczu aż usnął i zanim wstanie to juz my nigdzie zapewne nie pojedziemy,dlatego ja już wziełam się za robienie obiadku w domku.
Pozdrawiam,

Biedny Mateuszek ,mam nadzieje ze sie wyśpi i zapomni co go spotkało:happy:
:baffled:

Leika sto latek dla synka ,wklej jakąś fotke ,bo to już poważny dżentelmen jest;-)

reklama
Położyłam dziś Emi na drzemke bez pieluchy ,i tak je sama ściąga zanim zaśnie więc dziś za namową siostry nie założyłam wcale ,zobaczymy co będzie :confused: jak nie zsika sie to dostanie oczywiście nagrode ,wielkie brawa i jajko niespodzianke ,zobaczymy ,;-)
już od jakiegoś czasu zabieram się za oduczanie jej sikania w nocy i na drzemkach ,ale jakoś mi sie tego nie chiało zaczynac ,:no:

Do góry