reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Dzien dobry, my juz dawno po sniadanku, ale mialam wkolko telefony, wiec nawet nie bylo czasu, by zasiasc przy kompie:tak:
Zuzia super, ze Kubus przesypia juz nocki, a jeszcze karmisz go piersia, czy juz Cie calkowicie odstawil?;-) ;-) :-)
Ewcia, ja od dwoch tygodni przeszlam z diety 1000cal na diete weight watchers, bo daje lepsze rezultaty przynajmniej dla mnie. Dostalam od znajomych kilka broszur i ksiazke kucharska weight watchers, wiec sie do tego stostuje i niestety ja tym razem gotuje, co mi sie wcale nie usmiecha:wściekła/y: ;-) Oprocz tego staram sie przynajmniej 2 razy w tygodniu uprawiac sport, w weekendy jezdzimy na basen, a w tygodniu maltretuje swoj stepperek i meza:-D :laugh2: :laugh2:
Do mojej wymarzonej wagi jeszcze dluga droga,ale dam rade:tak: :-)

dzień doberek my po sniadanku juz mala ma drezmke slonko swieci przeuroczo pachnie wiosną ihih w lutym:szok:
co do odchudzania moje drogie panie schudłam 4 kilo:tak:
i zamierzam wiecej
nie jem chleba ani fast fudow
pije chrbatke slimfast i duuzo wody mineralnej niegazowanej
duzo spaceruje
nie jem po 17 nicccc co jest najtrudniejsze w moim wydaniu bo maz wraca pozno i nawet kolacji razem nie jemy bo ja nie jem noi od swiat(po sietach rzecz jasna ) czyli w miesiac spadły mi 4 kilogramki

Zapomnialam pochwalic mojego syna, ktory dzisiaj puscil sie i stal sam z dwie minutki bez trzymanki:tak: :-) :-) :-)

Ewcia ja farmakologicznie zrzucam kg, nie stosuje diety, nooo sorry jednak stosuje, rzucilam slodycze i fast foody :) lykam magiczna tabletke i chudne ::)

Hej

u nas tez o dziwo słońce świeci ,ale wieje

Ewcia śliczne zdjecie wstawiłas ,niuniuś malusi

A co do odchudzania to ja czekam na wiosne ,wtedy sama mi sie włancza lampka pod nazwą odchudzanie:eek: :-D

Aga browo dla synusia :tak: :-)

Ale się dziś niewyspałam ,bolał mnie kręgosłup ,i niemogłam sie nawet swobodnie obrócic z boku na bok ,a wszystko to wina cholernego łóżka ,beznadziejny mebel ,
rano ćwiczyłam ,i nawet najprostrzych ćwiczen nie mogłam zrobic ,ale porozciągałam się i zaraz sie lepiej czuję

Emi własnie wypiła całego aktimela ,nigdy nie chciała tego pic ,a teraz wytrabiła całego:tak: :-D

reklama
Noelia, to z Ciebie niezla atletka!! Mnie sie rano nigdy nie chce cwiczyc, zazwyczaj czynie to po poludniu:tak: A nasze loze w sypielni tez jest beznadziejne, maz ostatnio kupil mi specjalna poduszke, coby moj kregoslup odciazyc, ale za wiele to nie pomaga, a wina jest nasz beznadziejny materac, musimy koniecznie kupic jakis lepszy:tak:

Do góry