reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

hejka.
ja to jestem za pacjentami oczywiscie.
Bo gdyby oni sobie zmniejszyli wydatki i te wszystkie oszczednosci zostawili na inne potrzeby to by kasy starczylo,a nie sobie wypłaty w góre,auta jeżdża z salonu i to nie bylejakimi,a juz nie wspomne o dietach,ochronie,ludziach co z anich wszytsko robia i na co ta kasa idzie,na ich wygode i zarobki,By sobie 1000zl :wściekła/y: mniej wypłącili i co ale nie oczywiscie tylko podwyżki dla nich i tylko dla nich.:wściekła/y:
Ach ale sie wygadalam na ten temat.
Wszytsko ich wina,a nasz teraźniejszy rząd to normalnie brech i nic więcej,nie umieją rządzić krajem.Ale dobrze ze nas to nie dotyczy,chociaż na miejscu mam tych dzieci to chyba bym ich zlinczowała,że zamykają szpital czyli odbierają dzieciom życie.:no:
Dobranoc ide sie kapac i juz sobie wskocze do wyrka.

reklama
A mnie sie nawet nie chce wypowiadac na ten temat, bo tutaj u nas tez podobny burdel ze szpitlami i sluzba zdrowia. Podnosza tylko bez przerwy skladki, a nic sie nie zmienia:wściekła/y: Sami sobie za to diety podnosza, osly jedne,normalnie krew zalewa:wściekła/y: A polski Rzad to juz wogole groteska, ja nie poszlam do konsulatu glosowac, bo nie mialam na kogo:no: :baffled:

Shady gratuluje rezulatatu odchudzania, u mnie na razie -7kg, ale jestem happy:tak:

dzien doberek:-)
U mnie od 11 koleda dzisiaj,czekam z synkiem na ksiedza,tylko ciekawe za ile do mnie dotrze,bo mieszkam w ostatniej kaltce bloku.

Aga i Shady jakw y zrobiłyście z tymi kilogramami,zdradzcie tajemnice kobitki.:-) :-)

Hej:-)
Shady
- ale pytanie zadałaś, od razu się wkurzyłam, jak zaczęłam o tym myśleć. To wina rządu, bo np. na swoje zachcianki, imprezy, czy ostatnio na świątynię opatrzności mają, a na leczenie to zawsze brakuje:no::-p:eek::baffled::dry:. A może ja nie chcę, żeby za moje podatki budować kościoły:confused::baffled:.
U nas leje i pogoda do bani, więc na razie siedzimy sobie wszyscy w domku. Kuba znowu ładnie spał całą noc, ale się cieszę:tak::-).

Haloooooo gdzie wy wszystkie jestescie,jeszcze śpicie??
Myślę,że śniadanie mężom robicie.
U mnie taka fajna pogoda,słoneckzo i ciepło,a ja czekam na kolęde.A potem od razu na spacerek z synkiem.

reklama
Do góry