reklama
aga29
Fanka BB :)
Zuzia to u Was juz wiosna zawitala :-), u nas niestety silny wiatr, deszcz i szaro-buro wiec pewnie ze spacerku dzisiaj nici Ale musze pochwalic mojego syna, ktory od niedzieli, pieknie chodzi trzymany za raczki. Tak szybko przebiera nozkami, ze tylek mu zostaje w tyle, a i ja ledwo nadazam
Teraz wlasnie majstruje mi cos przy DVD i wiezy, oczywiscie powywalal wszystkie plyty i przerzuca sie na telewizor
Teraz wlasnie majstruje mi cos przy DVD i wiezy, oczywiscie powywalal wszystkie plyty i przerzuca sie na telewizor
iwonka... to nie miałaś łatwego dzieciństwa. Ale silna babka za to z Ciebie wyrosła
A co do zodiaków- to nie w naszym przypadku się to absolutnie nie sprawdziło. Oboje jesteśmy spod znaku bliźniąt, a wg wielu horoskopów bliźniak z bliźniakiem to o jednego bliźniaka za dużo w związku. Nieprawda, jesteśmy tak udanym i zgodnym małżeństwem, że nie znam nikogo na żywo, kto miałby tak dobrze w związku :-)
A co do zodiaków- to nie w naszym przypadku się to absolutnie nie sprawdziło. Oboje jesteśmy spod znaku bliźniąt, a wg wielu horoskopów bliźniak z bliźniakiem to o jednego bliźniaka za dużo w związku. Nieprawda, jesteśmy tak udanym i zgodnym małżeństwem, że nie znam nikogo na żywo, kto miałby tak dobrze w związku :-)
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
To tak jak moja corka majstruje przy sprzecie rtv na szczescie obslugi dvd jeszcze nie opanowala ale wideo tak i co tylko moze to wklada pod klapke do wkladania kasety....W telewizorze poprzestawiala mi menu na jezyk rosyjski.
E
Ewcia81
Gość
Witam
My tez byliśmy na spacerku,jest pochmurno,ale nie pada,ani nie wieje,można u nas smiało spacerować.
My już z Mateuszkiem po obiadku,teraz akwa,siesta i troszke internetu.
Aga29 mam pytanko czy twój synek ma na imię Erik czy Eryk tzn o zapis w sumie mi chodzi,bo moi znajomi mają Eryka i nie wiem czy to to samo.
Pozdrawiam.
U mnie jest panna(ja) i strzelec(mąż), to nasz znaki,ale jakoś się dogadujemy bardzo dobrze,może dlatego,że częśto się nie widzimy.
Ale mój mąż i tak potrafi popsuć mi nerwy z daleka i to porządnie,a potem przeprasza.
Trzymajcie się ciepło.
My tez byliśmy na spacerku,jest pochmurno,ale nie pada,ani nie wieje,można u nas smiało spacerować.
My już z Mateuszkiem po obiadku,teraz akwa,siesta i troszke internetu.
Aga29 mam pytanko czy twój synek ma na imię Erik czy Eryk tzn o zapis w sumie mi chodzi,bo moi znajomi mają Eryka i nie wiem czy to to samo.
Pozdrawiam.
U mnie jest panna(ja) i strzelec(mąż), to nasz znaki,ale jakoś się dogadujemy bardzo dobrze,może dlatego,że częśto się nie widzimy.
Ale mój mąż i tak potrafi popsuć mi nerwy z daleka i to porządnie,a potem przeprasza.
Trzymajcie się ciepło.
aga29
Fanka BB :)
Ewcia maly zostal przez nas zarejestrowany jako Erik (pochodzenie imienia jest szwedzko-dunskie), poniewaz mieszkamy za granica, maz jest Niemcem, wiec chcielismy imie miedzynarodowe, ktore w podobnej wersji wystepowaloby w polskim . W Polsce jednak nie ma takiego zapisu imienia, zapisuje sie je natomiast przez y, wiec cala polska rodzina i ja spolszczamy sobie pisownie tego imienia . W wymowie i brzmieniu nie ma roznicy, jedynie delikatna roznica w pisowni, ale to jest mniej wazne.
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Ja tez wlasnie wrocilam ze spacerku z dzieckiem.:-) Godzinke zaliczylismy ale juz Vanesska chciala wracac do domku bo sie chyba zmeczyla bo juz nie chodzi a biega Pod koniec juz chciala do mamy na rece Ide szybko obrac zimniaczki dla tatusia;-)
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
aga to tylko patrzec jak Eryk zacznie sam chodzic :-)
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
kurcze oglada ktos telexpress bo zdazylam wlaczyc na koncowke jak cos mowili ze znowu sa jakies pomysly dla przyszlych matek tyle ze nie becikowe a wózeczkowe??????
reklama
Podziel się: