reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

U mnie tez czasem snieg leci z nieba i nadal jest go duzo wszedzie.:baffled: Pranie powieszone i jeszcze drugie wstawione,glowa umyta a teraz ide polozyc spac dziecko bo samo to nie wpadnie na pomysl zeby isc spac.:no: ;-) :-) Jak na nia czasem krzykne ze nie wolnio czegos to cwanaira podlatuje i mnie lapie swoimi raczkami za moja glowe i mocno caluje:-D A mi odrazu przechodza zlosci:tak: Wogole jakos ostatnio daje duzo czulosci i ciagle by sie przytulala i calowala mnie:laugh2: :laugh2: :laugh2:Wyczowam w tym jakis podstep;-):happy: :dry: :-D :rofl2: :yes: :wink: :rofl: :biggrin2: :-) :laugh2:

reklama
Dzień doberek wszystkim.
Ja dzisiaj spałam z mateuszkiem do 10:30,gdyby nie telefon to chyba byśmy jeszcze spali.
Dobrze ze mój mały długo rano śpi moge się dowolnie wyspać.
Nie wiem co to by było jakbym, miała o 6 rano wstać z nim,bym padała na cyce o 15.
Pozdrawiam,
My wybieramy sie na spacerek,małe zakupy i do znajomej na kawe.
Miłego dzionka.

witajcie

mała śpi :happy:

u nas dzis ponuro i szaro :-( nawet nie byłysmy na spacerku bo rano padało :-( a tak sie szykowałam dzis na zakupy :wściekła/y: musze sobie wkoncu kupić nagrywarkę, bo mam cały dysk zawalony zdjęciami Mai

ewcia zazdroszczę spania do 10:30, ale i tak nie mam najgorzej bo Majka wstaje o 8

iwonka ja tez zauwazyłam że Majka ostatnio bardzo lubi sie przytulac, może to taki wiek :confused:

Długo śpią Wasze dzieciaczki, ale pewnie późno się kładą. U nas dziś pobudka był ok. 7.00. A przed południem spał 2 godz.
Myślałam, że wybierzemy się na saneczki, ale pada deszcz:-(. A tak mi się nie chce siedzieć w domu:-p. Idę zrobić sobie coś na obiadek.

Witam,

my wstaliśmy ok. wpół do dziewiątej. Miłoszek na ogół śpi do ósmej, dziewiątej. Ugotowałam już męzowi flaczki na obiad (bo ja nie lubię), posprzątałam. Po południu idziemy znowu do lekarza, bo do kataru doszedł jeszcze kaszel i policzki od paru dni ma zaczerwienione, muszę zapytać, czy to możliwe,że to od zimnego powietrza na dworze, czy może to jakaś alergia, np. na psa. Jakaś zmęczona jestem ostatnio i nic mi się nie chce. Mogłaby już przyjść wiosna, słoneczko itp. Od razu byłoby weselej.

Właśnie mówili tvn24, że znaleziono noworodka na śmietnisku. tragedia!!! Nie mogę słuchać o krzywdzie dzieci, bo od razu płakać mi się chce:-( :-(

No moje dziecko zasnęło uff! Ostatnio drzemka popołudniowa przychodzi z trudem:baffled: Jest tak paskudna pogoda na dworze że musiałyśmy uciekać do domu. Fatalnie!
Powiedzcie mi w co zazwyczaj bawicie się ze swoimi dziećmi? Ja non stop czytam bajeczki, kuku, chowanego,rysowanie... Może przydałoby się urozmaicić zasób zabaw we dwoje?

Właśnie mówili tvn24, że znaleziono noworodka na śmietnisku. tragedia!!! Nie mogę słuchać o krzywdzie dzieci, bo od razu płakać mi się chce:-( :-(
Szok! I to codziennie cos sie dzieje z dziecmi:-( :-( :-( Przeciez mozna oddac dziecko i zrzec sie praw.Tyle jest malzenstw co nie moga miec dzieci:no: Ja tez juz sie balam ze moga byc nieplodna ale to na szczescie dawne dzieje:tak:
Moje dziecko tez spi i trudno ja bylo mi dzis uspac:wściekła/y: Juz sobie pposprzatalam i mam wolne....:-) Na obiadek zostalo nam teroche zupki a na drugie kolo 17:00 jak tatus wroci z pracy beda ziemniaczki i kotleciki:-p

Moj maly tez zazwyczaj pieknie spi, a klade go miedzy 18:00-18:30 i spi zazwyczaj do 8smej rano:tak: .
Co to sa za fladry, ktore zabijaja wlasne dzieci!!:wściekła/y: :wściekła/y: Przeciez mozna urodzic i zostawic w szpitalu lub podrzucic anonimowo!. Jest tyle malzenstw, ktore nie moga miec dzieci i z checia zaadoptuja jakies, a tu taka kutwa jedna z druga pozbywa sie takiego dzieciaczka w taki sposob:wściekła/y: :no: Normalne krew mnie zalewa jak tego slucham w tv.

U nas pogoda fatalna, znowu pada i wieje dosc mocny wiatr, ze spacerku wiec nici beda pewnie:no:

reklama
aneta81 - ja też nie potrafię zrozumieć, jak można zabić własne dziecko... w głowie mi się to nie mieści :no:

Mój mały śpi, biorę się za obiad.

Do góry