reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Cześć:-)
Wpadam się przywitać i za chwilkę idę kłaść mojego bączka na drzemkę i zabieram się za ulubione zajęcie - prasowanie:-p:baffled::dry:.
Iwonka - co u Vanesski:confused:

Dzien dobry, ja juz na nogach od 6:szok: bo mialam wazne spotkanie. Eryk wlasnie wstal, spal bardzo dlugo, ale troche marudzi przez zabki bidulek:-(
Zuzia bardzo chetnie dam Ci cos do prasowania, bo tez mam kupe tego:tak: ;-)
Ide sobie zrobic cos na sniadanko, bo siedze o pustym zoladku:tak:

Witam! A ja dopiero teraz bo czytalam na Onecie artykul Porod ekstremalny i odpowiedzi na to.Spalismy do 7:00 a Vanesska tak sie obsrala za przeproszeniem ze przy okazji musialam zdjac swoja posciel do prania po przewinieciu jej.Dzis juz wstala w lepszym chumorze i goraczki nie ma.Nie wiem co to bylo ale trzymam reke na pulsie.

To dobrze Iwonka, ze corcia juz sie lepiej czuje:tak:
Erykowi cos ostatnio szpinak nie podszedl bo tez mial sr.......nsko jak nie wiem, wiec nastepnym razem ze szpinaku zrezygnujemy:tak:

Już po prasowaniu, uffff:-p, znowu przez jakiś czas będzie spokój;-).
Iwonka - dobrze, że mała lepiej się czuje. Moja Karolcia też już tak miała kilka razy, tzn. miała gorączkę i żadnych innych objawów przez 1-2 dni, a potem znowu wszystko wracało do normy:baffled:.
U nas dzisiaj znowu sypie śnieg, ale na szczęście nie wieje. Muszę kiedyś po południu podjechać do pracy, ale tak mi się nie chce:-p, jeszcze teraz, jak jest tak ślisko:baffled:.

reklama
Dzień dobry!

Ja dziś niedospana jestem, mały postanowił rozpocząć dzień o 6 rano i nie dało się go w żaden sposób przekonać, żeby jeszcze troszkę pospał ;-)

Do góry