reklama
aga29
Fanka BB :)
Dzien dobry, ja juz na nogach od 6 bo mialam wazne spotkanie. Eryk wlasnie wstal, spal bardzo dlugo, ale troche marudzi przez zabki bidulek:-(
Zuzia bardzo chetnie dam Ci cos do prasowania, bo tez mam kupe tego ;-)
Ide sobie zrobic cos na sniadanko, bo siedze o pustym zoladku
Zuzia bardzo chetnie dam Ci cos do prasowania, bo tez mam kupe tego ;-)
Ide sobie zrobic cos na sniadanko, bo siedze o pustym zoladku
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Witam! A ja dopiero teraz bo czytalam na Onecie artykul Porod ekstremalny i odpowiedzi na to.Spalismy do 7:00 a Vanesska tak sie obsrala za przeproszeniem ze przy okazji musialam zdjac swoja posciel do prania po przewinieciu jej.Dzis juz wstala w lepszym chumorze i goraczki nie ma.Nie wiem co to bylo ale trzymam reke na pulsie.
zuzia1
Moje dzieciaczki-cudaczki
Już po prasowaniu, uffff, znowu przez jakiś czas będzie spokój;-).
Iwonka - dobrze, że mała lepiej się czuje. Moja Karolcia też już tak miała kilka razy, tzn. miała gorączkę i żadnych innych objawów przez 1-2 dni, a potem znowu wszystko wracało do normy.
U nas dzisiaj znowu sypie śnieg, ale na szczęście nie wieje. Muszę kiedyś po południu podjechać do pracy, ale tak mi się nie chce, jeszcze teraz, jak jest tak ślisko.
Iwonka - dobrze, że mała lepiej się czuje. Moja Karolcia też już tak miała kilka razy, tzn. miała gorączkę i żadnych innych objawów przez 1-2 dni, a potem znowu wszystko wracało do normy.
U nas dzisiaj znowu sypie śnieg, ale na szczęście nie wieje. Muszę kiedyś po południu podjechać do pracy, ale tak mi się nie chce, jeszcze teraz, jak jest tak ślisko.
reklama
Podziel się: