reklama
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Qurcze to jakbym ja wziela sie juz do roboty to tak gdzies przy dobrych wiatrach w 2012-2013 dopiero bym sie doczekala na ta wyplate i bilety do kinaNo to dziewuchy bierzemy sie do roboty ,aż zazdroszcze Ci Zuza ,ty masz dwójke jeszcze tylko cztery i masz wypłatę i bilet do kina
E
Ewcia81
Gość
Witam wieczorkiem.
My siedzimy i tv oglądamy,kolacja zjedzona,synek wykąpany i mamusia także.Ale spać jakoś nie idziemy.
Cloe napewno dam znać o wszystkim,jeśli ja już coś będe wiedziała.
Czekam do marca,a tu tak długo.
Dobrze że luty jest troszke krótszy.
Ja już wyłączam komputerek,bo już synek się pcha do bajki,ale już musi iść spać(he ja mu karze,a on ma to gdzieś).
No to dobranoc wszystkim. Do juterka.
My siedzimy i tv oglądamy,kolacja zjedzona,synek wykąpany i mamusia także.Ale spać jakoś nie idziemy.
Cloe napewno dam znać o wszystkim,jeśli ja już coś będe wiedziała.
Czekam do marca,a tu tak długo.
Dobrze że luty jest troszke krótszy.
Ja już wyłączam komputerek,bo już synek się pcha do bajki,ale już musi iść spać(he ja mu karze,a on ma to gdzieś).
No to dobranoc wszystkim. Do juterka.
E
Ewcia81
Gość
Ach chciałam jeszcze cosik.
Chciałam się was zapytać ile macie wiosenek(chociaż kobiet nie powinno się pytac o wiek).
Ja skończe 26 latek w sierpniu.
Pozdrawiam i teraz już dobranoc.
Chciałam się was zapytać ile macie wiosenek(chociaż kobiet nie powinno się pytac o wiek).
Ja skończe 26 latek w sierpniu.
Pozdrawiam i teraz już dobranoc.
kasiulla23
Mama marcowa'06
a ja koncze 25 w kwietniu :-)
K
kasiula matula
Gość
ja w październiku powitam oczko czyli 21
o polityce sie nie wypowiadam bo mnie trzepie na widok samych wiadomosci
wczoraj byla HV bo oczywiscie nie zrozumialam jej przez tel i wyszlo ze zapowiadala sie na wtorek a nie czwartek
ale bylo ok prezprowadzila wywiad na szczescie byla z tlumaczka dostala emi redbook czy jakos tak to sie pisze i ok mam to za soba
o polityce sie nie wypowiadam bo mnie trzepie na widok samych wiadomosci
wczoraj byla HV bo oczywiscie nie zrozumialam jej przez tel i wyszlo ze zapowiadala sie na wtorek a nie czwartek
ale bylo ok prezprowadzila wywiad na szczescie byla z tlumaczka dostala emi redbook czy jakos tak to sie pisze i ok mam to za soba
reklama
aga29
Fanka BB :)
Czesc, wlasnie oboje z synem wstalismy i powinnam mu mleczko przygotowac, ale na razie sie czyms zajal wiec mam chwilke, zanim naprawde sie wkurzy .
No tak nie ma co, jak politycy z PiS, sa niepowtarzalni ;-) ;-)
Widze, ze wszyskie kobitki siedzace w domku, jeszcze daleko przed 30 :-) Jejku, jak te lata szybko leca , jak mialam 25 lat, to wlasnie konczylam studia:-), to juz tak dawno bylo W grudniu skonczylam 31, wiec coraz blizej do emerytury ;-) ;-)
No tak nie ma co, jak politycy z PiS, sa niepowtarzalni ;-) ;-)
Widze, ze wszyskie kobitki siedzace w domku, jeszcze daleko przed 30 :-) Jejku, jak te lata szybko leca , jak mialam 25 lat, to wlasnie konczylam studia:-), to juz tak dawno bylo W grudniu skonczylam 31, wiec coraz blizej do emerytury ;-) ;-)
Podziel się: