reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Własnie udało mi się położyć mojego malucha spać. Strasznie marudzi dzisiaj, aż się boję nocki:eek:. Ale znam już przyczynę, palcem wyczuwam dolną dwójkę. Niestety nie da sobie zaglądać w paszczękę zbyt długo, więc nie mogę nic tam zobaczyć.
Jak słyszę o tych wszystkich biednych dzieciaczkach, którym durni rodzice nawet nie dali szansy, to mam dość:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Nie wiem, jak można skrzywdzić swoje, albo jakiekolwiek dziecko:no::-(.

reklama
ja tez nie rozumien jak mozna skrzywdzic własne dziecko:szok:

A moj Macius dzis nie spał w dzien cikeawe jaka bedzie nocka:-)

Witam.
My juz wróciliśmy z zakupów,i od znajomych.
Matu zjadł zupke i tera zbuduje z klocków domek.
Kunda czy wy planujecie drugiego dzidziusia.

Aha co do spania mojego synka.
To owszem wstaje o 9-10,ale chodzi spać o 22-23. A nieraz się zdarza później mu zasypiać.Bo on sobie sam zasypia,a ja nie mam na to wpływu.

Witam juz prawie pod wieczór. Ja dzisiaj tez kiepsko spałam bo monika budziła się kilka razy. Juz mi sie nawet do niej wstawac nie chciało.
Całe przedpołudnie spędziłam z Ewą w przychodni. Popołudniu udało mi sie na chwilke położyc, ale dziewczynki niestety nie dały mi pospać bo hałasowały. A teraz musze zaraz biec z Agatką na zajęcia.

Kunda to bardzo fajnie.
A musze ci powiedziec,ze my tez planujemy z mężęm dzidzie,ale ja musze czekac do marca,bo mąż wtedy dopiero wraca,no i wtedy wszystko sie zobaczy i okaze.Ja bardzo bym chciała i on też.
Pozdrawiam,.

reklama
Do góry