reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Mierzenie w pupie u Vanessy odpada.:no: Za nic w siecie nie polezy spokojne nawet chwilki.:wściekła/y:
Miesko jadam codziennie bo ja jestem miesozerna :tak: :-) wiec w takim wypadku zelaza brakowac mi nie powinno:tak:

reklama
Chyba przestane ogladac wiadomosci bo oszaleje!Jak slysze jak matki postepuja z dziecmi!Jak nie dziecko biegajace po dworzu na boso to dzis znow mowili o matce jak pijana spala na przystanku a byla z dzieckiem 1,5 bodajrze, bez czapki i szalika!Szok! Zabilam bym takie golymi rekami!Nachlaj sie ale nie do takiego stopnia zeby zapomniec o bozym swiecie,o wlasnym dziecku!

Cześć wszystkim!:-)
Dzisiaj byłyśmy w bajlandii. Moje dziecko zachwycone. Cztery godziny hasała a teraz śpi jak zabita, nawet nie przeszkadzało jej szarpanie przy rozbieraniu. Ale mleka przez sen wypić nie chciała:baffled:
Iwonka takie matki pod pręgierz bym brała:wściekła/y::wściekła/y:. A co mnie w tym wszystkim najbardziej przeraża ,nawet jeśli to dziecko jej zabiorą, za rok urodzi sobie drugie , choćby dla samego becikowego. :no:

Takie matki w ogóle dzieci nie powinny mieć ,to sa potem takie nieszczesliwe dzieci ,że sie az płakac chce:sick: :sick:

U nas w miasteczku jest jedna kobiecina która dosłownie dzieci dla becikowego rodzi ,ale o dziwo zajmuje się nimi bardzo ,są bardzo rodzinni i nawet te córcie nastolatki to w mamusie zapatrzone jak nie wiem ,choc w sumie kasy im brak ,wciąż z opieki ciągną i bardzo bardzo biednie chodzą ubrane ,w sumie lubie na nich patrzyc ,ma juz chyba z siódemke dzieci o ile dobrze licze

reklama
Do góry