reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dzień dobry!

My jesteśmy kolejny dzień uziemieni, bo synek nadal trochę chory... Ja tylko za chwilkę skoczę na szybkie zakupki na obiad.

noelia- my też mamy książkę super niani, dostaliśmy ją z mężem pod choinkę, ale po pobierznym przejrzeniu nawet mi się jej nie chciało zacząć czytać ;-)

reklama
Kunda ja kiedys czytałam o takim sposobie

jak dziecko budzi sie o określonej godzinie np.o 2 ,to wstać następnym razem ciut wczesniej ,obudzic go ,zająć sie nim jak zwykle i tak ze dwa trzy dni ,potem trzeba budzic sie zawsze troszke puźniej i małego tez ,i tak dalej ,aż mały przyzwyczai sie że mama go budzi i bedzie potem tak długo spał az mama go obudzi ,przeczytałam o tym w książce jezyk dwulatka ,i to sposób dla matek które nie mogą znieść płaczu dziecka i przetrzymywania go ,jest to ciut męczące ale podobno skuteczne:tak:

Dziś robię sobie luzacki dzień ,obiad już mam zrobiony ,dzis pierogi ruskie domowej roboty ,w sobote zrobiłam i mam zamrożone ,:tak:

Robiłam sobie badania ,krew itd.i jak zwykle mam za mało hemoglobiny i czegoś tam jeszcze ,wciąż mam takie wyniki ,moze dlatego wciąż chce mi się spać:dry:

Noelia - ospałość to typowy objaw anemii. Lekarz nie kazał ci brać żelaza:confused:
Iwonka - dużo zdrówka dla córy, może ma po prostu gorszy dzień i nic jej nie będzie:-)
U nas i jedno i drugie dziecko zostało przywiezione z wyjazdu urlopowego;-):-D.
Chyba na zewnątrz się ochłodziło, bo właśnie sypał śnieg:baffled::dry:.

Dzien dobry, my tez juz od 9tej na nozkach. Maly teraz ucina sobie drzemke, a ja moge troche posiedziec przy kompie:tak: :-) . U nas pogoda bardzo ladna cieplo, swieci slonce i jak maly tylko wstanie pojdziemy na spacerek i na zakupy przy okazji.
Noelia, to rzeczywiscie wyniki masz nieciekawe:no: Ja sobie robilam juz dwa razy badania i wszystkie wyniki lux, a zelaza to juz wogole nadmiar;-) zreszta w ciazy tez mialam duzo, nie musialam brac zadnych witaminowych prochow:tak:
Zuzia zazdroszcze domku,tez bym juz chciala:tak:
Kunda nie przejmuj sie w nastepnym cyklu napewno sie uda. Trzymam kciuki:tak:

Vanesska jest goraca i ma rumience na polikach a temperatura mierzona termometrem elektronicznym teraz kupionym pokazuje 37.7 ale nie wiem czy podawac juz jej cos na goraczke czy jeszcze poczekac????.Jest marudna i po 11 poszla juz spac na drzemke i po godzinie wstala....

Nie ma kataru ani kaszlu......A u nas swieci piekne slonce i nie ma chmur ale i tak dzis lepiej bedzie jak posiedze w domku.

reklama
tO CIEKAWE ,MOŻE JAKAŚ TRZYDNIÓWKA ,MYŚLĘ ŻE JESZCZE ZA WCZEŚNIE NA ZBIJANIE GORACZKI ,JAK BEDZIE POWYŻEJ 38 ,TO MOZNA DAC ,TAK MI LEKARZ ZAWSZE RADZI

Do góry