reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ewcia81 Witaj ! Chyba troche smutno tak bez meza:confused: Ale coz zrobic,taka praca...;-) Za to jak przyjedzie to napewno milo spedzacie kazda chwilke;-)
Kolo 13:00 jedziemy na imprezke.Robert nie pijacy ale mama sobie jakies winko z czystym sumieniem teraz bedzie mogla wypic :tak: :-) :-p jak dadza oczywiscie:confused: :dry: :happy:

reklama
Ale śnieżyca u nas:szok::szok::szok:.
Iwonka - bawcie się dobrze:tak: i wypij też kieliszeczek za nas;-):cool2:.
Ewcia - witaj:-)

martka_79 - witaj! I wszystkiego najlepszego dla córeczki z okazji urodzin - pierwszego roczku! :-)

Ewcia- witamy! Pisz często, z nami będzie Ci weselej podczas nieobecności męża! :)

Za oknem piękna pogoda, idealna na spacerek rodzinny. No i co z tego, jak mi się oba chłopaki - duży i mały - wczoraj wieczorem pochorowały... :confused: Nic poważnego na szczęście, ale na weekend jesteśmy uziemieni, no i same wiecie jak okropny jest katar u niemowlęcia...
Dobrze, że lekarka wczoraj wypatrzyła u małego czerwone gardło i go nie zaszczepiła...

Hej Wam dziewczyny,Dzieki z amiłe powitanie.
Jest dzisiaj super pogoda,troszke wieje,ale w porównaniu do poprzednich dni superowatoo.
Ja właśnie wróciłąm ze spacerku z synkiem,super zjeżdżąliśmy na sankach,mały biegał po największym śniegu i robił kulki,już troszkę przemarzł,więc jestem już w domku.
Ale jutro też zapewne się wybiorę.Jak będzie ładnie.
Pozdrawiam,
Leika szkoda ze twoje dwa chopaki choruje,życze zdrowia.

Ewcia 81 witaj

Chyba trzeba sie na spacer zimowy wybrać i troszkę zdjęć zrobić ,bo jeszcze może byc tak że to ostatni śnieg tej zimy ,ale fajnie jest i Emi strasznie lubi po śniegu szaleć

książkę sobie kupiłam ,wieczorem ją pochłone ,zrobiłam farszi ciasto na ruskie pierogi ,niedługo bede je faszerowac ,a na obiad frytki :-p :-p

reklama
Do góry