reklama
zuzia1
Moje dzieciaczki-cudaczki
Dziewczyny ma problem. Help !!! Moje dziecko chyba samo zrezygnowało z cyca, tzn. pił ok. 3 razy dziennie i 1-2 razy w nocy, a od dwóch dni udaje mi się go 2 razy na dobę przystawić i to z oporami. Najpierw myślałam że to katar, ale herbatki z butli pije bez problemu. Najgorsze jest to, że nie chce mleka modyfikowanego i nie wiem, co mu dawać. Przecież jakieś mleko jeszcze powinien pić.Może te Junior są lepsze, np. z miodem. Może miałyście takie problemy
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Mleko z miodem ale miod moze byc uczulajacy wiec nie wiem czy w 9 miesiacu wogole mozna podawac Junior sa od roku A kaszki mleczno ryzowe moze jednak zje Jakis smak polubi.No i te serki jakies Danio w tym jest wapno itd...Jedne dzieci same rezygnuja a inne trzeba przymusem odstawic:-)Dziewczyny ma problem. Help !!! Moje dziecko chyba samo zrezygnowało z cyca, tzn. pił ok. 3 razy dziennie i 1-2 razy w nocy, a od dwóch dni udaje mi się go 2 razy na dobę przystawić i to z oporami. Najpierw myślałam że to katar, ale herbatki z butli pije bez problemu. Najgorsze jest to, że nie chce mleka modyfikowanego i nie wiem, co mu dawać. Przecież jakieś mleko jeszcze powinien pić.Może te Junior są lepsze, np. z miodem. Może miałyście takie problemy
Moje dziecko spi i to we wlasnym lozeczku Sama chciala dzis spac w swoim pokoju.Chyba juz wie ze z mamy porzytku w nocy juz nie ma;-) Ciekawe jak w nocy sie to skonczy.
zuzia Pomysl super ale po czasie bo juz kupilam tego mizia do kolorowania W smyku 99zl a na Allegro sa po 75zl
Kunda Robilas tescik :-)
Mi brakuje 7 kilo ale do przytycia a moze byc i 10 Wtedy bede miala wage sprzed ciazy 76 kilo przy wzroscie 176 a teraz waze 68/69 zalezy...
Pycha
mama Mai i Marty
hej kobitki
uff cięzki dziś był dzien, były u nas moje siostrzenice, więc dom do góry nogami , potem przyszła tesciowa, nastepnie moi rodzice, około 20 wszyscy sie wyniesli, ogarnelismy dom, wykapalismy Majke i połozylismy spac, a teraz znów czekamy na kolejnych gości na moja siostrę i szwagra, bo sie zapowiedzieli
acha......... i jutro chyba pójdziemy na sanki, mamy w końcu snieg
a co do tych rumienców, to już sama nie wiem, napewno nie są szorstke, ale zawsze tak ma jak wariuje i biega, dzis z dziewczynami tak dała czadu, że miała czerwoniutkie jak pomidorki
uff cięzki dziś był dzien, były u nas moje siostrzenice, więc dom do góry nogami , potem przyszła tesciowa, nastepnie moi rodzice, około 20 wszyscy sie wyniesli, ogarnelismy dom, wykapalismy Majke i połozylismy spac, a teraz znów czekamy na kolejnych gości na moja siostrę i szwagra, bo sie zapowiedzieli
acha......... i jutro chyba pójdziemy na sanki, mamy w końcu snieg
a co do tych rumienców, to już sama nie wiem, napewno nie są szorstke, ale zawsze tak ma jak wariuje i biega, dzis z dziewczynami tak dała czadu, że miała czerwoniutkie jak pomidorki
zuzia1
Moje dzieciaczki-cudaczki
Iwonka -właśnie dzisiaj próbowałam dać małemu wieczorem kaszkę bananową mleczną, ale znowu było wielkie krzywienie się i wykręcanie w krzesełku. A serki też powinno się dawać dopiero po 11 m-cu. Nam pediatra nawet z jogurtami kazała jeszcze czekać, chociaż są deserki z jogurtem od 6 m-ca Gerbera. Może jeszcze wróci do cyca, chociaż do wiosny.
Mój mały też ładnie śpi. Jak odstawiliśmy Eurespal, to problemy się skończyły.
Co do wagi, to ważę teraz ok. 58 kg przy wzroście 172 cm. Chciałabym dobić do 62-64 kg, ale chyba jeszcze trudniej przytyć chudzielcowi, niż schudnąć grubszemu;-);-);-).
Mój mały też ładnie śpi. Jak odstawiliśmy Eurespal, to problemy się skończyły.
Co do wagi, to ważę teraz ok. 58 kg przy wzroście 172 cm. Chciałabym dobić do 62-64 kg, ale chyba jeszcze trudniej przytyć chudzielcowi, niż schudnąć grubszemu;-);-);-).
witam z wieczorka
moje dziecko wlasnie zasypia:-)
na spacerku bylismy ale bylo strasznie mrozno,moje dziecko co chwile sciagalo rekawiczki....jakos nie moze sie do nich przekonac ,a teraaz wieje i pada snieg wiec jutro bedzie jeszcze wiecej
moje dziecko wlasnie zasypia:-)
na spacerku bylismy ale bylo strasznie mrozno,moje dziecko co chwile sciagalo rekawiczki....jakos nie moze sie do nich przekonac ,a teraaz wieje i pada snieg wiec jutro bedzie jeszcze wiecej
aga29
Fanka BB :)
Zuzia ciesz sie, ze nie bedziesz miala problemow z odstawianiem Jak maly sam nie chce to tylko lepiej dla ciebie Wiem, ze jest takie mleko modyfikowane o smaku waniliowym, tylko nie wiem jakiej firmy, popytaj w sklepach, moze to polubi Ciesz sie ze taka modelka z ciebie. Ja wazylam dwa lata temu przy 180 cm 68kg, teraz bym chciala chociaz 75 wazyc, wiecej nie wymagam
reklama
kasiulla23
Mama marcowa'06
dziwczyny co do wagi toja waze teraz 69-70kg przy wzroscie 170 cm a przed ciaza 58-59 kg(i zanim przytylam u tescia ) i wcale nie bylo za malo :-) :-) natomiast teraz czuje sie jak wieloryb te waleczki i ten brzuch jakbym w ciazy byla
trzeba cos z tym zrobic :-)
trzeba cos z tym zrobic :-)
Podziel się: