reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Pycha ,mojej kolezanki córcia tak ma ,nagle robi sie czerwona na polikach,nie szorstkie tylko nagle robi sie jej czerwone ,ale tez nie jest przegrzewana i nie wie czemu tak jest:confused:

reklama
Dziewczyny ma problem:eek:. Help !!! Moje dziecko chyba samo zrezygnowało z cyca, tzn. pił ok. 3 razy dziennie i 1-2 razy w nocy, a od dwóch dni udaje mi się go 2 razy na dobę przystawić i to z oporami. Najpierw myślałam że to katar, ale herbatki z butli pije bez problemu:baffled:. Najgorsze jest to, że nie chce mleka modyfikowanego i nie wiem, co mu dawać. Przecież jakieś mleko jeszcze powinien pić:baffled::confused:.Może te Junior są lepsze, np. z miodem:confused:. Może miałyście takie problemy:confused:

Dziewczyny ma problem:eek:. Help !!! Moje dziecko chyba samo zrezygnowało z cyca, tzn. pił ok. 3 razy dziennie i 1-2 razy w nocy, a od dwóch dni udaje mi się go 2 razy na dobę przystawić i to z oporami. Najpierw myślałam że to katar, ale herbatki z butli pije bez problemu:baffled:. Najgorsze jest to, że nie chce mleka modyfikowanego i nie wiem, co mu dawać. Przecież jakieś mleko jeszcze powinien pić:baffled::confused:.Może te Junior są lepsze, np. z miodem:confused:. Może miałyście takie problemy:confused:
Mleko z miodem ale miod moze byc uczulajacy wiec nie wiem czy w 9 miesiacu wogole mozna podawac:confused: Junior sa od roku:tak: A kaszki mleczno ryzowe moze jednak zje:confused: Jakis smak polubi.No i te serki jakies Danio w tym jest wapno itd...Jedne dzieci same rezygnuja a inne trzeba przymusem odstawic:-)
Moje dziecko spi i to we wlasnym lozeczku:szok: Sama chciala dzis spac w swoim pokoju.Chyba juz wie ze z mamy porzytku w nocy juz nie ma;-) Ciekawe jak w nocy sie to skonczy.
zuzia Pomysl super ale po czasie bo juz kupilam tego mizia do kolorowania:tak: W smyku 99zl a na Allegro sa po 75zl:baffled:
Kunda Robilas tescik:confused: :-)
Mi brakuje 7 kilo ale do przytycia a moze byc i 10:-p Wtedy bede miala wage sprzed ciazy 76 kilo przy wzroscie 176:tak: a teraz waze 68/69 zalezy...:dry:

hej kobitki

uff cięzki dziś był dzien, były u nas moje siostrzenice, więc dom do góry nogami :rofl2:, potem przyszła tesciowa, nastepnie moi rodzice, około 20 wszyscy sie wyniesli, ogarnelismy dom, wykapalismy Majke i połozylismy spac, a teraz znów czekamy na kolejnych gości :rolleyes: na moja siostrę i szwagra, bo sie zapowiedzieli

acha......... i jutro chyba pójdziemy na sanki, mamy w końcu snieg :happy:

a co do tych rumienców, to już sama nie wiem, napewno nie są szorstke, ale zawsze tak ma jak wariuje i biega, dzis z dziewczynami tak dała czadu, że miała czerwoniutkie jak pomidorki

Iwonka -właśnie dzisiaj próbowałam dać małemu wieczorem kaszkę bananową mleczną, ale znowu było wielkie krzywienie się i wykręcanie w krzesełku:-p:baffled::dry:. A serki też powinno się dawać dopiero po 11 m-cu. Nam pediatra nawet z jogurtami kazała jeszcze czekać, chociaż są deserki z jogurtem od 6 m-ca Gerbera:baffled:. Może jeszcze wróci do cyca:confused::eek::-p, chociaż do wiosny.
Mój mały też ładnie śpi. Jak odstawiliśmy Eurespal, to problemy się skończyły:tak:.
Co do wagi, to ważę teraz ok. 58 kg przy wzroście 172 cm. Chciałabym dobić do 62-64 kg, ale chyba jeszcze trudniej przytyć chudzielcowi, niż schudnąć grubszemu:eek:;-);-);-).

witam z wieczorka
moje dziecko wlasnie zasypia:-)
na spacerku bylismy ale bylo strasznie mrozno,moje dziecko co chwile sciagalo rekawiczki....jakos nie moze sie do nich przekonac:baffled: ,a teraaz wieje i pada snieg wiec jutro bedzie jeszcze wiecej:laugh2:

Zuzia ciesz sie, ze nie bedziesz miala problemow z odstawianiem:tak: Jak maly sam nie chce to tylko lepiej dla ciebie:tak: Wiem, ze jest takie mleko modyfikowane o smaku waniliowym, tylko nie wiem jakiej firmy, popytaj w sklepach, moze to polubi:tak: Ciesz sie ze taka modelka z ciebie. Ja wazylam dwa lata temu przy 180 cm 68kg, teraz bym chciala chociaz 75 wazyc, wiecej nie wymagam:tak:

reklama
dziwczyny co do wagi toja waze teraz 69-70kg przy wzroscie 170 cm a przed ciaza 58-59 kg(i zanim przytylam u tescia :-D :-D ) i wcale nie bylo za malo :-) :-) natomiast teraz czuje sie jak wieloryb :wściekła/y: :wściekła/y: te waleczki i ten brzuch jakbym w ciazy byla :wściekła/y: :wściekła/y: :zawstydzona/y:
trzeba cos z tym zrobic :-)

Do góry