reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dziewczyny ale się wściekłam na mojego męża. :wściekła/y::wściekła/y: Zawsze sama usypiam Julkę , gdy gasimy światło Julcia zawsze coś jeszcze mówi do mnie , do misiów dopiero póżniej zasypia. Dzisiaj ,nie wiedzieć czemu, mój mąż, jak tylko usłyszał Julkę , przyszedł do nas i zaczął się z dzieckiem bawić!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Nie pomogły moje tłumaczenia: "Idz stąd bo dziecko nie uśnie!" Stwierdził że przecież i tak nie śpi! TO teraz Julka ,zamiast spać , siedzi znim przed telewizorem. To jeszcze nie byłoby najgorsze. Gdy dziecko rozbawiło się w najlepsze, ja sobie poszłam , bo musiałam jeszcze nastawić pranie i pomyć gary. Nie minęło pięć minut a mężuś woła za mną żebym przyszła bo Julcia nie chce spać!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: No nie , :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:~Teraz traktuję go jak powietrze niech ponosi konsekwencje tego co narobił. Gdyby nie wchodził Julka Już dawno by spała a teraz to nawet nie myśli o spaniu . Niech się tatuś wykazuje, skoro tak chciał się bawić z dzidzią. A ja mam czas dla siebie!

reklama
Cloe nie bądź za surowa dla męża, na pewno chciał dobrze.

Dziś w telewizji trąbili od rana, o tym, że ojcowie w Polsce niemal nie poświęcają swoim dzieciom czasu (statystyczny tatuś ponoć tylko 6 minut dziennie). Może Twój mąż też to słyszał ? ;-)

Dobrej nocki!

Witam!!!

wiedziałm ze nie jestem jedyna mamą siedząca w domku na BB, ale nie wiedziałam ze mamy własny watek, jakos nigdy tu nie dotarłam.......postaram sie wpadac cześciej......:-):-):-)

pozdrawiamy.....................:laugh2:

Witam!!! U mnie za oknem zimy ciag dalszy:szok: :-) Pada non stop snieg:dry:
martka_79 Wpadaj,wpadaj jak naj czesciej:tak: :-) :-) :-) My sobie siedzimy i nic nie robimy:-D :-D :-D Klikamy na bb:happy:
cloe Niestety to tylko mezczyzni:dry: Moj tez zawsze rozsadny to nie jest:no: :-)
zuzia te deserki Gerbera sa przepyszne szczegolnie banan,jablko z kremowym twarozkiem,sama moglabym jesc je tonami:-p :happy: bo ten z owsianka to np mojej corce nie pasowal:baffled:
Wstawac spiochy:-D :-D :-D :-D
Dobra ,ide zrobic jakies sniadanko!!!!

Cloe ,bardzo mu dobrze ,nabroił ,to niech teraz cierpi :tak: ;-) a z tym ze ojcowie w polsce prawie nie poświęcają dziecku czasu to racja ,niestety ,:baffled: mój tez się prawie nie różni ,chość jak mu powiem to sie zajmie i nawet umie się z nią pobawić,ale sam nie wpadnie na pomysł żeby sie nią zając:no: :sick:

Mojej kumpeli za to zostawił 18 miesięczna córcie samą w domu .....musiał iść do pracy ,później zadzwonił to swojej żony że on jest już w pracy a mała sama w domu została:szok: :szok: :eek:

Hej martka ,znam cię z nowej gry i chyba zagatki fotograficznej ,niedawna reanimowałam ten wątek i teraz prężnie działa ,a ja nie moge wklejac zdjeć bo cos muj luby pomieszał w kompie:-(

Narazie spadam ,śniadanko tżeba córci dac a potem na zakupy ,

chyba sobie kupię superniani książkę ,nawet sobie ją zamówiłam ,ale z kasa ciut krucho ,ale i tak musze ja mieć:tak: potem ja bede przed meżem chowac:-D :-D

Mojej kumpeli za to zostawił 18 miesięczna córcie samą w domu .....musiał iść do pracy ,później zadzwonił to swojej żony że on jest już w pracy a mała sama w domu została:szok: :szok: :eek:
:szok::szok::szok::szok: niezły tatuś, trzeba przyznać:szok::szok::szok:, nie wiem, co bym mojemu zrobiła, gdyby tak się zachował:baffled::dry::eek:.
Tak wogóle, to witam:-)
Mój znowu w pracy, ale dzisiaj krócej więc, jeszcze zdąży iść z Karolcią pojeździć na sankach. Ja na mojego męża nie mogę złego słowa powiedzieć. Dużo pracuje, ale z dziećmi też stara się spędzać jak najwięcej czasu. Czasami się zastanawiam, skąd bierze na to siły:baffled:. U nas zima w pełni, ale na razie przestało sypać. Wczoraj mówili, że od poniedziałku ocieplenie, więc cieszmy się śnieżkiem, bo niedługo znowu wiosna:cool2::cool2::cool2:.
Cloe - mężowi należy się nagana;-), ale nie gniewaj się na niego zbyt długo;-):-D.
Martka
- witaj i wpadaj częściej:-).

Witam
Jestem mamusią siedzącą z dzieckiem w domciu,poniewaz nie pracuje.
Mój synek ma 2 latka i 4 miesiące.Odwiedzam często te forum i wpisuje się z chęcią.

reklama
Tak wogóle to siedze sama,bo mąż pracuje w Belgii.Jets kierowcą tira.Raz na dwa miesiące zjeżdża i teraz wraca dopiero 3 marca.
Pozdrawiam samotne mamuski.

Do góry