reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Czesc,
my wlasnie wrocilismy od dentysty:szok: jeszcze dwie wizyty mnie czekaja, bo mam leczenie kanalowe:no: :baffled: :baffled: . Mam jeszcze obololaly polik, bo mialam chyba potrojne znieczulenie i jeszcze dodatkowo kilka miejscowych:baffled:
U nas snieg pada:tak: ale sie nie utrzyma bo mamy 0 stopni.
Ja schudlam w ciagu 11 dni 6 kilo, cos mi to za szybko idzie.:eek:

reklama
wiesz co to moze byc jakas alergia a czy one sa tylko czerwone czy tez np lekko szorstkie?
moze dostaje rano lub w poludnie cos co ja uczula i wychodzi to wlasnie wieczorem

Czesc,
my wlasnie wrocilismy od dentysty:szok: jeszcze dwie wizyty mnie czekaja, bo mam leczenie kanalowe:no: :baffled: :baffled: . Mam jeszcze obololaly polik, bo mialam chyba potrojne znieczulenie i jeszcze dodatkowo kilka miejscowych:baffled:
U nas snieg pada:tak: ale sie nie utrzyma bo mamy 0 stopni.
Ja schudlam w ciagu 11 dni 6 kilo, cos mi to za szybko idzie.:eek:

:szok: :szok: ojekju strasznie szybko :szok: czy moze sie glodujesz??
zeby ci sie efekt jojo nie przypetal :-)

Cześć wszystkim:-)
Ja dopiero teraz, bo mężuś był do 12.00 w domu i poszliśmy z dzieciakami na śnieg. Mały jeździł saneczkami, a Karolcia na listku z górki. Super było, bo świeci słońce i fajnie grzeje. Coś mi się wydaje, że śnieg długo się nie utrzyma:baffled:. Teraz mały śpi, starsza ogląda baję i odpoczywa, a ja mam chwilę dla siebie:-).
Iwonka - jak jeszcze się zastanawiacie nad prezentem dla 5-latki, a ma przebite uszka, to może jakieś fajne kolczyki jej kupcie:confused:, albo inne błyskotki. Dziewczynki w tym wieku bardzo to lubią:tak:.
Aga
- gratulacje, jestem pod wrażeniem skuteczności Twojej diety :-), wyslij mi te zgubione kilogramy;-).
Pycha - to rzeczywiście może być alergia, szczególnie jeśli ma tak od niedawna. Może coś nowego dostaje do jedzenia:confused:.

:szok: :szok: ojekju strasznie szybko :szok: czy moze sie glodujesz??
zeby ci sie efekt jojo nie przypetal :-)
Wlasnie uwazam na to co jem, by nie bylo bardzo kaloryczne, a jem piec malych posilkow w ciagu dni w tym warzywa i owoce do woli. Chyba jojo mi nie grozi:tak: ;-) A chce jeszcze przynajmniej z 10kg zrzucic:tak:

Kasiulla do zrzucenia mam duzo, ale to nie przyczyna przebytej ciazy, bo te kiloski juz dawno zgubione, tylko nabytych kilogramow przedciazowych, moj maz za dobrze gotuje:tak: . Wszyscy mi mowia, bym sie nie odchudzala, bo nie widac gdzie przytylam, fakt faktem przy 1,80 m wzrostu zbedny tluszcz sie moze dobrze rozklada, ale ja siebie takiej nie lubie i chce schudnac przynajmniej do rozmiaru 40, wczesniej nosilam 38:tak:
Zuzia z checia Ci przesle moje zbedne kilogramy!:tak: ;-) :-)

Kasiulla do zrzucenia mam duzo, ale to nie przyczyna przebytej ciazy, bo te kiloski juz dawno zgubione, tylko nabytych kilogramow przedciazowych, moj maz za dobrze gotuje:tak: . Wszyscy mi mowia, bym sie nie odchudzala, bo nie widac gdzie przytylam, fakt faktem przy 1,80 m wzrostu zbedny tluszcz sie moze dobrze rozklada, ale ja siebie takiej nie lubie i chce schudnac przynajmniej do rozmiaru 40, wczesniej nosilam 38:tak:
Zuzia z checia Ci przesle moje zbedne kilogramy!:tak: ;-) :-)

ja mam ten sam problem ale to z powodu zbyt dobrego gotowania mojego tesci bo mieszkalismy z nimi przed ciaza i do piatego miesiaca ciazy i wlasnie przed ciaza przytylam juz to 10kg :confused: :baffled: :-(
a z ciazy to zostaly mijakies 3 kg
i ja tez siebie takiej nie lubie i chce wrocic do rozmiaru 36/38

Ja mam tez dużo zbędnych kilogramów a teraz jeszcze troche przybedzie :zawstydzona/y: Jak karmiłam piersia Monike to zrzuciłam wszystko to co przytyłam w ciązy tylko jakoś pozostałości po poprzednich ciążach nie moge się pozbyć :-(

reklama
A gdzie się wszyscy podziali:confused:. Moje bąble już umyte, jeszcze zrobię im kolacyjkę i do łóżek:tak:. Hurrrrraaaa;-):-). W końcu będzie można odpocząć:cool2:.
Ja po ciąży mam już ubytek wagi ok.2 kg (w stosunku do wagi sprzed ciąży). A chciałaby przytyć z 5-6 kg. Ale nie wiem czy to realne, bo mam dobrą przemianę materii, a w mojej rodzinie też sami chudzielce:-p.

Do góry