reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

:-D:-D:-D ja tez co chwilkę zagladam do kuchni i do lodowki co by tu jeszcze zjeść, zaraz pójdziemy na spacerek to kupię sobie mandarynek, bo juz mi sie kończa

aneta witaj i pisz pisz pisz
moja Maja czasami jak jej się uda to mi wyłacza kompa, żebym tylko zajmowała się nią :no:

zuzia trzymam kciuki żeby powiodło sie z domem

reklama
Kochane u nas biało!:-) Jutro jeżdzimy sankami ( jeśli się utrzyma oczywiście)
Wiecie co mi narobiło moje maleństwo? Mamy juz kuchenkę elektryczną . Pod garnkiem z przepyszną ogórkową , przekręciła kurek i zupa spalona. :szok::-(. A ja długo zastanawiałam się co tak cuchnie:baffled::dry:. No coż oczy trzeba mieć wokół głowy i dobrze sprawdzać kurki przy kuchence elektrycznej:baffled:.
Ale nie ma tego złego coby na dobre nie wyszło, potrzebowałam szybki prepis na zupę i zrobiłam cebulową , wyszła jeszcze lepsza niż wcześniejsza;-)
Przepis zostawię w kąciku kulinarnym, może któraś sprobuje.

Coraz częściej myślę żeby ten rok przeznaczyć na szukanie pracy a jesli nic nie wyjdzie, wtedy pomyślę o drugim.
Muszę wam powiedzieć że jestem przerażona brakiem ofert w moim mieście:-(a na dodatek już zapomniałam jak to się szuka pracy, Wysyłać CV nawet do tych firm które nie zgłaszają zapotrzebowania na pracowników czy jak? Jestem zdezorientowana i przerażona:szok:

Cloe, z tym szukaniem pracy, to wszedzie tak jest u nas tez trzeba sie starac, a ja wlasnie to czynie, bo troche jestem wybredna:tak: ;-)
Kunda ja jakbym sie zdecydowala na drugiego dzidzia to pewnie juz mi stuknie 35ka:baffled: :eek:
Zuzia wielu moich znajomych tez sobie chwali wieksze roznice wieku miedzy dziecmi:tak: , a moja mama rowniez, moj brat jest 4 lata mlodszy i dogadujemy sie superowsko:tak: :-D

Dobrze Wam z tym sniegiem, u nas mroz i tyle...:baffled:

Dzieki dziewczyny!!!!musze pogadac z lekarzem:no: mysle ze powodem jest czeste przeworzenia malego,jak do pracy to do babci. Czasem ze stoku wracam o 20 no i malego trzeba pakowac i przewozic, blisko ale zawsze:no:

wiesz co my mala tez ciagle przewozimy z jednego domu do drugiego i pytalam lekarki (bo wlasnie jest przeziebiona) czy to moze od tego ale ona powiedziala ze na pewno nie bo teraz jest pelno wirusow i raczej to jest przyczyna ale spytaj tez o alergie :-)

A u nas śnieg. Biało, biało. :confused: :confused: :confused: I znów będzie mnie nosić... może na sanki z dziećmi siostry :happy: Wcześniej wizyta u chirurga z maluszkiem, brrrr Oj, bidulki Ci nasi mali mężczyźni.

Witam z rana.Ja juz po spacerku z sunia i po kawce,czekam az Victor wstanie bo na basen mamy jechac.basen jest na 9 tak wiec ma jeszcze czas na obudzenie sie.U nas zimno i sniegu tyle co nic bo jest za cieplo i to co spada sie odrazu topi.

reklama
u nas tez biało:-)

A ja wczoraj uczyłam małego samodzielnego usypiania i walka skonczyła sie po godzinie wygrałam:-) ...ale o 3 mały wstał wypoczety i po kikakrotym wstawaniu do niego poddałam sie i wyladował u nas...jak go przekonac aby spał u siebie do 5:-)

Do góry