reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

KUNDA zycze wytrwalosci :tak:
ja chce oduczyc eni od smoka i wiem ze to bylyby najtrudniejsze 3 dni i byloby ok
ale mam klopot wiekszy z mezem niz z nia:dry:
bo on do pracy musi sie wyspac a ona bedzie płakała:baffled:help jak mam go przekonac ja mam dosc juz tego smoka

reklama
Zima,zima,zima!Pada,pada snieg!:-) :-) :-) Oj tak pada taki drobniutki i jest wiaterek ale jest bialo:tak: .Nie wiem czy dzis wyjdziemy na spacer.Zobaczymy pozniej co bedzie sie dzialo:confused: :happy: :-) Moje dziecko juz po sniadanku(udalo mi sie jej wcisnac kaszki cala miseczke)Teraz na sniadanie bedzie jadla codziennie kaszke, skoro jej juz nie karmie a na drugie sniadanko jakies dorosle jedzonko_O ile bedzie chciala jesc to codziennie:confused: :happy: Ja tez ide sobie teraz zrobic jakies jedzonko,a moze jajecznice z cebulka?:tak:

Cześć:-)
U nas biało i sypie nadal. Można iść na sanki:-). Mały strasznie dziś marudny:-p. Nie wiem, czy niewyspany, czy zęby:baffled:. Idę go dać spać.

Hej

właśnie jestem po pobieraniu krwi do badania ,i dzis wyjątkowo nie udało sie pobrac za pierwszym razem :baffled: :baffled: blee bolało

No dobra czuje sie oszukana i to bardzo.....miał u nas śniezek sypac ,juz w nocy ze rano miało być biało ,a figa z makiem ani jednego płateczka sniezku nie ma:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

No i położyłam go (godzinę wcześniej niż normalnie:dry:), na razie jest cicho. Dzisiaj w nocy Kuba obudził się o 23.30 i przez godzinę nie spał. Potem spał już do rana, tzn. do 7.00. Teraz pewnie chce tę godzinkę nadrobić. Nie wiem, co to było dzisiaj w nocy, bo cyca nie chciał, spać też. Zazwyczaj budzi się raz, żeby popić i śpi dalej:baffled:. Mam nadzieję, że teraz da mi ze dwie godzinki wolnego:tak:.
Kunda - życzę wytrwałości:-). Na pewno stopniowo Wam się uda przyzwyczaić małego do spania u siebie. Nasz jest tak nauczony spania u siebie, że w naszym łóżku nie zaśnie:no:.

No moja tez nie zasnie w naszym łózeczku ,chyba że cos jej nie pasi ,to wtedy nawet po dwóch godzinach wiercenia w końcu pada ,ale jak ją czasem do łóżeczka biore ,to na chwilkę i mówie jej ze mamy łózko jest be be i ona to powtarza i ląduje u siebie i zasypia:tak: :tak:

No dobra czuje sie oszukana i to bardzo.....miał u nas śniezek sypac ,juz w nocy ze rano miało być biało ,a figa z makiem ani jednego płateczka sniezku nie ma:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:
Noelia - specjalnie dla Ciebie widoczek przez moje okno, żebyś poczuła, że jednak JEST zima;-):-D:-D:-D
10020823pm.jpg

Moj M wczoraj juz sie łamał i chciał wziasc małego ale ja wyrodna matka nie pozwoliłam a i tak go o 3 przyniosłam:-) ale dzis moze bedzie lepiej

No własnie ,a to trzeba konsekwencji ,ale dziecko tez musi wiedziec że wy jestescie w pobliżu.Ja wieczorem kładłam Emi do łóżeczka i oczywiście płacz ,ale wychodziłam i po dwóch minutach wracałam ,potem wychodziłam i po 5 min wracałam i tak dalej ....siedziałam tuż za drzwiami i patrzyłam na zegarek :tak: :tak: :-) ale udało sie i śpi sama całą noc ,chyba ze cos jej sie przysni

reklama
Do góry