reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

My po spacerku ale dlugo nie bylismy bo jakos zimno mi bylo mimo ze sto razy musialam wsadzac Van na zjezdzalnie i pomagac jej zjezdzac:szok: :-p :-) Teraz dziecko spi a ja siedze z kawusia przed monitorem i zdazylam juz zjesc 5 delicji i pol czekolady:-)Wlasnie moj tesc przyjechal samochodem pelnym ciucho bo sie wyprowadzil od swojej kochanki i wraca dzis do domu:tak: To jest juz 3 powrot ale rzekomo(zekomo) juz ostateczny.......:confused:

reklama
Czesc dziewczyny:-)

Kurdcze jestem zalamana, znowu kilka dni po odstawieniu lekow , tym razem baktrimu, maly znowu kaszle i kicha. Tak jest za kazdym razem, niby juz zdrowy a za 3 dni znowu wszystko zaczyna sie od poczatku. Nie wiem co robic, maly caly czas jest na lekach!!!! Jak to wyglada u was? To juz 4 infekacja w ciagu miesiaca.:no: :no: :no:

My już też po spacerze, wymroziło nas straszliwie i znowu sypie śnieżek, ale tak leniwie i taki drobniutki:tak:. Dałam już małemu obiadek i teraz popijam gorącą herbatkę i jem czekoladę, jak Iwonka;-):-D. Ale już mi się skończyła:-(.
Widzę, że większość ma jakieś spięcia z dziadkami:baffled:.
Dziewczynki muszę się pochwalić, że być może wkrótce będziemy mieli domek:-). Strasznie się cieszę, ale i boję, że coś niewypali, choć wszystko wskazuje na to, że będzie OK. W tym tygodniu pojedziemy go razem oglądać, bo na razie był tylko mój mąż i zrobił dla mnie zdjęcia. Już nie mogę się doczekać:tak:.

Czesc dziewczyny:-)

Kurdcze jestem zalamana, znowu kilka dni po odstawieniu lekow , tym razem baktrimu, maly znowu kaszle i kicha. Tak jest za kazdym razem, niby juz zdrowy a za 3 dni znowu wszystko zaczyna sie od poczatku. Nie wiem co robic, maly caly czas jest na lekach!!!! Jak to wyglada u was? To juz 4 infekacja w ciagu miesiaca.:no: :no: :no:

sluchaj a moze on jest alergikiem??
podobno przy alergiach dzieci bardzo czesto choruja chyba wziewnych ale nie jestem pewna

Joanna - współczuję, mój też ciągle kaszle, ale wydaje mi się że troszkę mniej. Karolina też wiecznie zasmarkana, a ja kaszlę już 2-gi m-c, raz mniej, raz więcej. Czekam na wiosnę, to może skończą się te choróbska. A co na to wasz lekarz:confused:.

moze kurz albo plesn czy grzyby to chyba najczesciej uczula
ale powinnas isc do lekarza jesli pediatra nie zna sie na tym bo czesto tak bywa :confused: :baffled: to do jakiegos alergologa a nie mial nigdy zadnych wysypek?
ja nie mowie ze jest alergikiem tylko tak kiedys slyszalam od naszej lekarki ze czesto tak objawa sie alergia wziewna

zuziaSuper wiadomosc!Oby wypalilo!
Joanna@ Moje na szczescie nie choruje, ze dwa razy byl katar i raz kaszlu troche ale obylo sie bez lekarza....Ale rzeczywiscie alergia moze byc przyczyna takiego stanu ciaglego.Gdzies tez slyszalam o tym.Zreszta i ta pogoda jest do kitu bo pelno bakteri tylko zamiast mrozu.

reklama
Do góry