reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Iwonka, no właśnie, chyba wprowadzę mu miesko do diety już za dwa tygodnie :-)

zuzia1 - poczytam sobie o tym sinlacu, to się na wodzie robi, prawda? A smaczne to jest?

reklama
Leika - Sinlac robi się na wodzie, a smakuje prawie jak budyń. Jest naprawdę dobry i jak mały czasem nie zje całego, to za niego zjadam;-), ale zazwyczaj ma za mało:tak:. Producent Nestle - jakbyś szukała informacji.

Laika nie kombinuj sama z tym sinlakiem moze lekarza spytaj jak sie martwisz,synuś już może powoli mięsko próbowac ,a w nim jest żelaza dużo ,a kaszki sa sztucznie w żelazo wzbogacane ,najlepiej na nature postawić ,:tak: soki owocowe maja też troszke witaminek i warzywka w zupce tez sa w zelazo bogate :tak: :-)

Leika jeszcze nie słyszałam żeby Sinlak komuś zaszkodził , jak tylko dzidzia chce jeść to wszystko w porządku. Moje dziecię na przykład nie chciało ruszyć Sinlaku:eek: o dziwo bo zazwyczaj dzieciom smakuje, ale Julcia to wyjątkowo wybredny niejadek ale to już zupełnie inna historia;-)

Zuzia
masz śliczną córeczkę:happy: i najważniejsze że impreza się udała pomimo że teściowie nawalili no ale cóż teściów się nie wybiera:dry:

Witam:tak:
Leika - jasne, najlepiej pogadaj ze swoim lekarzem:-). Ja też miałam obawy, że mały nie dostaje wystarczająco dużo żelaza, bo nie jadł kaszek, ale nasza pediatra też jest zdania, że dziecko wcale nie musi ich jeść. Sinlac jednak na pewno nie zaszkodzi, a wprowadziłam go żeby wyeliminować jedno karmienie piersią, bo nie będę dawać trzy razy dziennie zupkę (chociaż tak też można);-). Dodam, że ja nie musiałam się za bardzo tym żelazem przejmować, bo nawet pod koniec ciąży miałam wysoki poziom.
Dziękuję w imieniu córci za wszystkie komplementy:-). Właśnie jutro ma w przedszkolu dzień dziadka i babci, z wiadomych powodów będą tylko jedni dziadkowie;-). Ci drudzy jeszcze nigdy się nie pofatygowali:no:.
U nas dzisiaj pochmurno, ale nie pada. A już myślałam, że może będzie sypał śnieg:baffled:.

reklama
Dzien dobry,
u nas sloneczko i mroz, ale sniegu jak nie widac, tak nie widac:no: . Zazdroszcze Ci Zuziu, ze macie sniezek. Jak tak dalej pojdzie, to moj maly nawet nie bedzie wiedzial co to takiego -snieg:eek: :baffled:

U mnie w domu cieplo, kaloryfery grzeja jak oszalale, a nastawilam na 2:baffled: chyba calkowicie przykrece, bo sie zalamie zaraz....:eek:

Do góry