reklama
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
A teraz mowili w radiu ze dzis w nocy nad polska maja przejsc silne wiatry 130kmh Do tego deszcz.Ja znowu bede w szoku zeby akacja sie nie przewrocila,Choc podobno ma poleciec w razie czego na druga strone podworka i byl by jeden plus bo drzewo do kominka bym miala za darmo:-) :-) :-)
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
wow ale wieje u nas teraz brrrrr A gdzie sie wszyscy podziewaja?
Moje dziewczynki jedza tylko Barlinki - takie parówki z firmy Gzella. Inne im w ogóle nie smakuja. A dla małych dzieci to podobno najlepsze są cielęce odtłuszczone.
Kurcze a mnie zeby zaczynają bolec:-( Dobrze, że mam na poniedziałek umówiona wizyte u stomatologa.
Kurcze a mnie zeby zaczynają bolec:-( Dobrze, że mam na poniedziałek umówiona wizyte u stomatologa.
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
dziecko spi smacznie od 15 minut :-) chyba wraca wszystko do normy(o cyca sie oczywiscie nie upominala)Jestem chyba na najlepszej drodze do zakonczenia karmienia
Wiatrzysko okropne a ja mam okna otwarte bo jest tak goraco w domu
U nas na poczatek parowki cielece nie wchodzily by w gre bo cielecinka uczulala
Wiatrzysko okropne a ja mam okna otwarte bo jest tak goraco w domu
U nas na poczatek parowki cielece nie wchodzily by w gre bo cielecinka uczulala
vici
mama Victor´a & Raphael`a
U mnie Victorek tez juz spi i mam czas dla siebie,maz oglada tv i nie okupuje kompa.U nas spokojnie wiatru nie ma i nie pada.A u siostry w Niemczech orkan czy cos takiego szaleje.
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
vici To was rozwialo po swiecie Ty tam siostra tam...
u mnie tez wieje strasznie i pada ....ale teraz wietrze mieszkanie i okna otworzyłam
Iwonka trzymam kciukasy za dobre zakonczenie karmienia
moje dziecko tez juz spi od 21.00 tagze u nas spanie tez z wielka poprwka
tez slyszałam ze dzis w nocy ma byc super wiatere 130km/h chyba wyjde na spacerek
Noelia dobry pomysł z ta ksiazka,ja miałam taka miarke dla dzieci kolorowa ale moje dziecko sie tym zajeło.....ale tez dobrze jest centymetr przypiac pineskami do sciany i wtedy zmierzyc
Iwonka trzymam kciukasy za dobre zakonczenie karmienia
moje dziecko tez juz spi od 21.00 tagze u nas spanie tez z wielka poprwka
tez slyszałam ze dzis w nocy ma byc super wiatere 130km/h chyba wyjde na spacerek
Noelia dobry pomysł z ta ksiazka,ja miałam taka miarke dla dzieci kolorowa ale moje dziecko sie tym zajeło.....ale tez dobrze jest centymetr przypiac pineskami do sciany i wtedy zmierzyc
reklama
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
brenda a co ty na to Bo ja w w szoku :-) :-) :-) Jest co ponosic ale nie wiem ile ma wzrostu i czekam na odpowiedz od mama emilki2005
Moja malutka waży 15,5 kg ubranka nosi na 92-98, buciki nosimy 21-22, od wczoraj (wyszły dolne kły) brakuje nam tylko 5-tek.
Dziecko ma rok,dwa miesiace i 24 dni o ile pamietam
Moja malutka waży 15,5 kg ubranka nosi na 92-98, buciki nosimy 21-22, od wczoraj (wyszły dolne kły) brakuje nam tylko 5-tek.
Dziecko ma rok,dwa miesiace i 24 dni o ile pamietam
Podziel się: