reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
A teraz mowili w radiu ze dzis w nocy nad polska maja przejsc silne wiatry 130kmh:szok: :szok: :szok: Do tego deszcz.Ja znowu bede w szoku zeby akacja sie nie przewrocila,Choc podobno ma poleciec w razie czego na druga strone podworka i byl by jeden plus bo drzewo do kominka bym miala za darmo:-) :-) :-)

Moje dziewczynki jedza tylko Barlinki - takie parówki z firmy Gzella. Inne im w ogóle nie smakuja. A dla małych dzieci to podobno najlepsze są cielęce odtłuszczone.

Kurcze a mnie zeby zaczynają bolec:-( Dobrze, że mam na poniedziałek umówiona wizyte u stomatologa.

dziecko spi smacznie od 15 minut:tak: :-) chyba wraca wszystko do normy(o cyca sie oczywiscie nie upominala)Jestem chyba na najlepszej drodze do zakonczenia karmienia:-p :happy:
Wiatrzysko okropne a ja mam okna otwarte bo jest tak goraco w domu:cool2:
U nas na poczatek parowki cielece nie wchodzily by w gre bo cielecinka uczulala

U mnie Victorek tez juz spi i mam czas dla siebie,maz oglada tv i nie okupuje kompa.U nas spokojnie wiatru nie ma i nie pada.A u siostry w Niemczech orkan czy cos takiego szaleje.

u mnie tez wieje strasznie i pada ....ale teraz wietrze mieszkanie i okna otworzyłam
Iwonka trzymam kciukasy za dobre zakonczenie karmienia:tak:
moje dziecko tez juz spi od 21.00 tagze u nas spanie tez z wielka poprwka:laugh2:
tez slyszałam ze dzis w nocy ma byc super wiatere :eek: 130km/h chyba wyjde na spacerek:-p
Noelia dobry pomysł z ta ksiazka,ja miałam taka miarke dla dzieci kolorowa ale moje dziecko sie tym zajeło.....ale tez dobrze jest centymetr przypiac pineskami do sciany i wtedy zmierzyc

reklama
brenda a co ty na to:confused: Bo ja w w szoku:szok: :-) :-) :-) Jest co ponosic ale nie wiem ile ma wzrostu i czekam na odpowiedz od mama emilki2005
Moja malutka waży 15,5 kg ubranka nosi na 92-98, buciki nosimy 21-22, od wczoraj (wyszły dolne kły) brakuje nam tylko 5-tek:tak:.
Dziecko ma rok,dwa miesiace i 24 dni o ile pamietam

Do góry