reklama
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
shady moja tez nie wazy wiecej niz 11kilo ale rzeczywiscie w porownaniu z tamtym dzieckiem to nasze sa chudzinki:-)
Marlenka
Marcowa Mama 2006
Jejku jak wieje. Cieszę się, że jest prąd i działa internet. Fatalna pogoda. Mam wrażenie, że blok cały się trzęsie. Do tego jakiś głupi kabel tłucze mi się o parapet.
Niby jestem mamą siedząca w domu, a cały czas mnie nosi
Najczęściej do siostry, a dostęp do netu mam tylko w domu, stąd moje późne wizyty i nadrabianie czytania.
Niby jestem mamą siedząca w domu, a cały czas mnie nosi
Najczęściej do siostry, a dostęp do netu mam tylko w domu, stąd moje późne wizyty i nadrabianie czytania.
Pycha
mama Mai i Marty
witam
ja nocka???
u nas strasznie wiało i co jakis czas nie było pradu :-(
ja nocka???
u nas strasznie wiało i co jakis czas nie było pradu :-(
zuzia1
Moje dzieciaczki-cudaczki
Witam:-)
U nas w nocy też strasznie wiało, a ja głupia zostawiłam wózek na ba;lkonie i cały spiworek był mokry. No cóż, chociaż był pretekst żeby go wyprać;-). Karolcia już zdrowa, poszła do przedszkola. Ta to się błyskawicznie kuruje. Ale jak znam życie, pewnie niedługo znowu coś przyniesie. Kubulek trochę marudny, bo rośnie mu dolna dwójka i w nocy budził się z tej okazji chyba ze trzy razy. Mam nadzieję, że ząbek szybko wyjdzie. Dziś idziemy z nim do lekarza i aż mnie trzęsie. Ciekawe, ile będziemy czekać.
A to dziecko 15,5 kg. Jestem w szoku, moja Karolcia waży ok.18 kg a ma 5 lat. Kuba niedawno ważył 9300 g, więc też nadwaga mu nie grozi.
U nas w nocy też strasznie wiało, a ja głupia zostawiłam wózek na ba;lkonie i cały spiworek był mokry. No cóż, chociaż był pretekst żeby go wyprać;-). Karolcia już zdrowa, poszła do przedszkola. Ta to się błyskawicznie kuruje. Ale jak znam życie, pewnie niedługo znowu coś przyniesie. Kubulek trochę marudny, bo rośnie mu dolna dwójka i w nocy budził się z tej okazji chyba ze trzy razy. Mam nadzieję, że ząbek szybko wyjdzie. Dziś idziemy z nim do lekarza i aż mnie trzęsie. Ciekawe, ile będziemy czekać.
A to dziecko 15,5 kg. Jestem w szoku, moja Karolcia waży ok.18 kg a ma 5 lat. Kuba niedawno ważył 9300 g, więc też nadwaga mu nie grozi.
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
I ja witam!Wichure przezylismy :-) Ale bylo bardzo ciezko,balam sie o drzewo zeby na nas nie polecialo i jeszcze do tego blyskawice brrrrrr.Ale po polonocy jakos troszke slabiej wialo.4 dni juz nie karmie piersia Mam z tego powodu troche dola,jest mi smutno i zal troche mi tej bliskosci ale z drugiej strony ciesze sie ze to juz koniec tych nocy nie przespanych i ciagle uwieszonego dziecka przy cycu. :-)
K
kasiula matula
Gość
oj wiało wiało a u nas na wyspie wiał ojak szlak
a teraz o dziwo jest spokojnie i nawet siweci slonko jak mala wstanie (bo nadal spi chyba zaraz ja obudze) idziemy na zakupy
a teraz o dziwo jest spokojnie i nawet siweci slonko jak mala wstanie (bo nadal spi chyba zaraz ja obudze) idziemy na zakupy
reklama
Podziel się: