reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dzien dobry, my tez juz na nozkach i tez wyspani, bo dzidzia nasza spala do 10 rano:tak: :-) . Pogoda na dworze beznadziejna,w iec pewnie znow nici ze spacerku:wściekła/y: .
Iwonka super prezencik od tescia:tak:
Brenda, nasz maly je tez juz prawie wszystko, zazwyczaj na pierwsze sniadanko mleczko, a na drugie roznie, buleczka z szyneczka, albo z jajeczkiem, jajeczniczka na parze. Na kolacje zazwczaj kaszki przeroznych rodzajow. Moj wazy 10 kg wedlug naszej domowej wagi, a wzrostu ma pewnie ok. 78cm, bo nosi juz bluzeczki w rozmiarze 80, 74 juz sa czesciowo za male.
Zuzia zdrowka coreczce zyczymy, oby do urodzinek byla juz zdrowa:tak:

reklama
witam

moja Maja tez je prawie wszystko, dzis na śniadanie zjadła pół parówki, ogórka kiszonego i zapiła kakałkiem, troche dziwnie, ale jak tak chciała to tak dostała :-D

my tez dzis w domku, bo od rana pada, tylko na zakupy podjechałysmy, a zaraz małą kłade spac i sprzątam, bo dzis ksiądz przychodzi :baffled:

Wczoraj mnie nie było. Pojechalam do teściów. Zostawiłam starsze córki na ferie. Moge się teraz wysypiać do woli - bo Monika też lubi długo pospać ;-)
My niestety pomimo złej pogody musiałysmy wyjśc. Po pierwsze byłysmy na kontroli a po drugie musiałam zrobić większe zakupy bo mi sie pustki porobiły w lodówce :-D

Moja Monika chyba w końcu nauczyła się sama zasypiać. Już trzeci raz pod rząd jej się udało samej zasnąc w swoim łózku i nawet do nas w nocy nie przyszła. Ciesze się z tego bardzo i oby tak zostało :-)

Hej dziewczynki
co do parowek to emi tez zjada 3takie małe bobaski:tak:

te podstawki we wozkach tutaj sa bardzo popularbe ale stoja na nich raczej starsze dzieci nie potrafie określac wieku:dry:

U nas okropna podoga gdzies przeblyskuje słonko ale strasznie wieje slysze az gwizdze za oknami wszystkie drzewa gną sie we wszystkie strony a my tez musimy wyjsc o 15 w końcu udało mi sie wyprosiłam koleżanke i pojdzie ze mna na baby clinic czyli na kontrole wagi Emi
juz nie moge sie doczekac
a malutka słodko sobie śpi dzis dała mi pospac do 10:szok:
byłam w szoku

Ło boże jaka pogoda tragiczna ,dzis tylko samochodzikiem się poruszamy :tak:

Moja sama zasypia ,ale różnie z tym bywało ,ale w sumie tak naprawde nauczyłam ją zasypic samą koło roku ,bez mleka ,lulania itd. choc nie było łatwo ,słuchac jej narzekań z łóżeczka i lamentów tesciów ,co to ja jej nie robie i jaka ze mnie okropna matka:szok: :baffled: :zawstydzona/y: ale przetrwałam i teraz wszystko ładnie sie układa a tesciowie nie moga wyjść z podziwu jakie to grzeczne dziewcze tfu tfu tfu żeby nie zapeszyć:tak:

Moja zjada jedną parówke dużą ,na wiecej nie ma czasu ,zaraz ma tysiąc pomysłów na zabawe:tak: ;-)
lubi za to zupki warzywne ,i je wtedy głośno pomrukując mniam mniam :tak: :-D :-D bardzo to smiesznie wygląda

Macio juz moze jesc to co my ale nie zawsze ma ochote :-)

Nie wiem czy sie chwaliłam ale Macius juz opatentował wchodzenie na łozka i zshodzenie:-) No i mam kolejny zabek:-)

reklama
Do góry