reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
U nas też pogoda niefajna, ale my jednak bylismy na spacerku :)
Właśnie wróciłam :) Troche padało i wiało, ale młody był bezpiecznie w gondolce ukryty :)

no własnie z tym wzrostem to troche dziwne bo niby mierzy 76 a ubrania nosi 86:baffled: (sama goo zmierze poki spi)
mi wyszło 82:confused:
tak wasze dzieciaczki jedza wszystko tylko ze moj ma skaze białkowa wiec u mnie nie jest tak łatwo dac mu jajecznice itp......
własnie a jesli chodzi o słodkie to moje dziecko ostatnio posmakowało i az sie trzesie jak widzi;-)

Emilka znów nie chce spac ,koszmar jakiś ,oczywiście tyłek goły bo musiała sie rozebrac ,tak mi sie chciało śmiac jak ją widziałam ,ale udąło mi sie zachować powage,i powiedziec że tak nie wolno robić:dry: :dry: :dry: :-D :-D :-D :-D

Ja stawiam Emi przy drzwiach i przekładam np zeszyt do czubka głowy ,tak zeby był uwzgledniony najwyzszy punk głowy i robie szybko kreseczke ,potem mierze ile jest ,taka krótka chwilke to wytrzyma ,potem mi juz ucieka

dziwczyny mam pytanie co do tych parowek od kiedy mozna podawac parowki bo ja slyszalam ze w nich duzo swinstw jest i nie mozna zbyt wczessnie??? i jaki podajecie??

Kasiula my jemy parowki berlinki albo morlinki dla dzieci, ale zauwazylam, ze Alanowi bardziej smakuje te pierwsze. Parowki to fakt, nic dobrego, ale dzieci je lubia, ja tez, mniammmmmm

Kasiulla my podajemy paroweczki odkad Eryk skonczyl 10 miesiecy, wydaje mi sie, ze to dobry wiek na takie nowosci, takze wy mozecie juz sprobowac:tak:

U nas ciemnica, huragan:szok: i leje, ze az sie boje, ze nas zaleje:szok: :szok:
Eryk wlasnie wcina bananka i patrzy w okienko na deszczyk:tak:

reklama
U nas tez Vanesska je Berlinki ale w nich jest gruba skora,lubi bardzo morlinki dla dzieci a czasami tez je moje parowki jak nie ma swoich INDYKPOL z indyczka,dla mnie najlepsze bo sa ciemne i podwedzane.Innych juz nie jadam bo nie maja smaku.Od kiedy dzieci moga jesc to nie wiem? ale ja napewno dawalam przed ukonczeniem roku.I to wlasnie z drobiu lub indyka na poczatek.
U nas dzis na obiadek chinszczyzna wlasnej roboty(no z pomoca FIXa)
A wchodzenie i schodzenie z lozka tez mamy juz opanowane...hi hi

Do góry