reklama
no własnie z tym wzrostem to troche dziwne bo niby mierzy 76 a ubrania nosi 86 (sama goo zmierze poki spi)
mi wyszło 82
tak wasze dzieciaczki jedza wszystko tylko ze moj ma skaze białkowa wiec u mnie nie jest tak łatwo dac mu jajecznice itp......
własnie a jesli chodzi o słodkie to moje dziecko ostatnio posmakowało i az sie trzesie jak widzi;-)
mi wyszło 82
tak wasze dzieciaczki jedza wszystko tylko ze moj ma skaze białkowa wiec u mnie nie jest tak łatwo dac mu jajecznice itp......
własnie a jesli chodzi o słodkie to moje dziecko ostatnio posmakowało i az sie trzesie jak widzi;-)
kasiulla23
Mama marcowa'06
dziwczyny mam pytanie co do tych parowek od kiedy mozna podawac parowki bo ja slyszalam ze w nich duzo swinstw jest i nie mozna zbyt wczessnie??? i jaki podajecie??
aga29
Fanka BB :)
Kasiulla my podajemy paroweczki odkad Eryk skonczyl 10 miesiecy, wydaje mi sie, ze to dobry wiek na takie nowosci, takze wy mozecie juz sprobowac
U nas ciemnica, huragan i leje, ze az sie boje, ze nas zaleje
Eryk wlasnie wcina bananka i patrzy w okienko na deszczyk
U nas ciemnica, huragan i leje, ze az sie boje, ze nas zaleje
Eryk wlasnie wcina bananka i patrzy w okienko na deszczyk
reklama
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
U nas tez Vanesska je Berlinki ale w nich jest gruba skora,lubi bardzo morlinki dla dzieci a czasami tez je moje parowki jak nie ma swoich INDYKPOL z indyczka,dla mnie najlepsze bo sa ciemne i podwedzane.Innych juz nie jadam bo nie maja smaku.Od kiedy dzieci moga jesc to nie wiem? ale ja napewno dawalam przed ukonczeniem roku.I to wlasnie z drobiu lub indyka na poczatek.
U nas dzis na obiadek chinszczyzna wlasnej roboty(no z pomoca FIXa)
A wchodzenie i schodzenie z lozka tez mamy juz opanowane...hi hi
U nas dzis na obiadek chinszczyzna wlasnej roboty(no z pomoca FIXa)
A wchodzenie i schodzenie z lozka tez mamy juz opanowane...hi hi
Podziel się: