reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam,witam:-) :-) :-) A ja dzis wyspana:tak: :tak: :tak: :tak: Wspaniala noc byla.Vanesska wczoraj ladnie bez placzu zasnela glaskana przez mame po glowce i nawet nie szukala cyca.a W NOCY rewelacja,obudzila sie dopiero po 3:20,napila sie odrobine i poszla dalej spac i dopiero obudzila sie o 7:30.:happy:

reklama
Hej wstawac:tak: :rofl: :happy: Zapomnialam napisac ze wczoraj przez caly dzien mowilam dziecku ze cycy chore,ze juz nie ma itd.A jak jej pokazalam to wcale nie chciala.Moze dlatego tak ladnie przespala cala noc prawie.pierwsza noc to byla kiedy mozna powiedziec ze spalam dluzszymi odcinkami czasu od kad urodzilam dziecko.
U mnie leje deszcz i napewno spacerku dzis nie bedzie.
Za trzy dni dzien babci!!!! i Dziadka!

hey z rana
dziewczyny wspołczuje z tym waszym zasypianiem, z dziecmi u mnie jest o tyle dobrze ze mały od samego poczatku sam zasypiał w łozeczku i tak jest do teraz:-)
A pozatym to co dajecie dzieciom na sniadanie i kolacje jesc?? moje dziecko niechce juz mleka:-(
a wazy 11.300 i wzrostu ma 74(pigula stwierdziła ze jest niski):baffled:
własnie zastanawiam sie nad laurka dla babci......chcem pomalowac małemu stopke i raczke farbkami i odbic na papiwrze i napisac wierszyk:tak:

brenda Moje dziecko je wszystko praktycznie.Czy sniadanie,czy kolacja to za zwyczaj jednego dnia robie jajecznice na masle,drugiego dnia jemy parowki,kanapki a czasem nalesniki jak mi sie chce a czasem tak jak dzis moje dziecko skusilo sie na kaszke gesta i do tego teraz zjadla slodka bulke z budyniem,serek Danio lub Bakus i do tego kanapeczki a nie kiedy sama bulke wcina sucha co bardzo lubi.
pozniej je( ale to zalezy o ktorej pojdzie na drzemke) obiadek,z nami drugi kolo 17:30 bo nie odpusci.W miedzy czasie jakies owoce,czasem biszkopty a raz na jakis czas czekoladki kawalek czy mleczna kanapke(jak tesciowa na znosi slodkosci dla wnusi)W sumie nawet 6 posilkow wychodzi nie raz.Duzo!Do tego wszystkiego nie raz potrafi dziennie wypic 3 kubki nie kapki picia.

Hej dziewczyny:-)
A ja mam w domu sajgon, Karolina wczoraj wieczorem narzekała, że boli ją ucho. Okazało się, że krople nam się przeterminowały i w końcu dałam jej Bactrim, bo też działa na ucho. Potem jeszcze środki przeciwbólowe, bo ciągle popłakiwała. Dzisiaj z uchem już dużo lepiej, kupiliśmy nowe kropelki, ale jest w domu, bo do przedszkola bym jej nie posłała. Kuba dziś rano też kaszlał dużo więcej. A do lekarza możemy pojechać dopiero jutro, bo mój cały dzień jest w rozjazdach:wściekła/y:. Nawet nie mam kiedy do Was zaglądać:no:. I jeszcze ta impreza w niedzielę:baffled::-p. A na zewnątrz znowu wieje wiatrzysko:-p.
Brenda - mój mały miał 74 cm miesiąc temu, jak byliśmy na "pomiarach".
Iwonka - super, że nocki u Was coraz bardziej spokojne:-).

Witam,maly spi ale pewnie niedlugo siemobudzi.Co do dzieci i woza czy sa one w jednym wieku,bo jest dostawka do wozkow i jedno jedzie w wozku a drugie stoi na podstawce ktora ma kolka.Pozniej poszukam to moze znajde to cudo i dam fote.

Vici - widziałam gdzieś tę podstawkę, super rzecz:tak:, tylko nie wiem, czy się nadaje dla takich małych dzieci:confused:.

No wlasnie nie wiem ile ma to drugie dziecko bo do tej podstawki to raczej wieksze dzieci ktore stoja juz bez problemu i nie spia na spacerach w wozkach

reklama
Do góry