reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
kasiula matula To rzeczywiscie byla nie mila atmosfera.Nam jak by sie popsul to nie bedzie problemu bo tesc mechanik samochodowy itd i na naprawe w razie potrzeby nam da.Tak mysle....on taki jest.

macie jakiś pomysl jak można transportowac dwoje dziecki w podobnym wieku okolo roku ??? chodzi mi o wozek mam spacerówke dla mojej emi a szykuje mi sie praca opieki nad mala dziewczynka a bliźniaczego wozka nie posiadam;-)

moze mamy dzieci o roku rożnicy maja jakies złote metody help:confused:

Tylko bliźniaczy wózek mi na mysl przychodzi ,choc widziałam jak dwujka dzieci jeżdżą w jednym wózku w spacerówce ,jedno głęboko a drógie tak na koniuszku ,ale to chyba niezbyt wygodne ,ani dla dziecka ,ani dla matki ,

wczoraj dosłownie widziałam ,jak matka wiozło dzieciaka w wózku głębokim ,a drugie siedziało gdzies na czyms na samym dole tam gdzie jest kosz na zakupy ,:szok: :-D :-D :-D :-D

witam z wieczorka
oj Iwonka ale masz super tescia:tak:
Pycha ale ty niecierpliwa jestes;-) moze yesc chciał wam kupic tylko ty go wyprzedziłas;-)
no dla 2 dzieciaczkow to najlepiej spacerowka podwojna ,u mnie na osiedlu babka tak jezdzi,bo nie wyobrazam sobie w jednym wozku wozic 2 dzieci a jak ktores bedzie chciało sie zdrzemnac??
my juz po szczepieniu na MMR,mały troszke popłakał poniewaz jak piguła sie wbiła mu w reke to on sie wyrwał i igła wyszła i musiała 2 raz sie wkowac:-( ale jak narazie jest dobrze nawet goraczki niemiał i nie był marudny a teraz słodko sobie spi ale noc dopiero przedemna;-)

Samochod nie nowy ale w bardzo dobrym stanie i jezdzi:tak: :-) :-D :-D
Moje slonko 15 minut temu usnelo.Nawet nie szukala cyca:happy: .Juz dawno byla spiaca ale jakos trudno bylo jej zasnac bo widocznie czegos jej brakowalo.:dry: Mam nadzieje ze za kilka dni godziny zasypiania wroca do normy czyli kolo 20:00 choc i tak nie jest zle.Ciekawa jaka bedzie noc.:confused:
za jakis czas jak sie juz przyzwyczaji do nowej sytuacji to biore sie za nauke samodzielnego zasypiania w lozeczku:-p Ale ze mnie dreczycielka dzieci;-)

reklama
Pycha ale ty niecierpliwa jestes;-) moze yesc chciał wam kupic tylko ty go wyprzedziłas;-)

no może ;-):-D

ja od kilku dni ucze Maje samodzielnie zasypiac i już wczoraj myslałam że jest dobrze, a tu dziś wielki płacz, ale okazało sie, ze brakowało jej przytulenia, bo dałam jej pluszowa owieczke, przytuliła sie i zasnęła, a jak słodko wygladała :-)

Do góry