reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam ,

ja ranek zalatany miałam ,ale u nas słońce piekne świeci i nawet ciepło ,Emi połozyłam spać ,ale za nim zasnie to musi sie przecież porozbierac i pogadac i jeszcze ją słysze:-D :-D :-D

chop do robotki poszedł więc komp jest mój:happy:

reklama
a my po spacerku, u nas fajnie ciepło

jak na razie jeszcze nie wymysliłam prezentu dla męża, pewnie skonczy sie na czekoladkach ale on uwielbia słodkie :-)
aga perfumy odpadaja :-( bo pod choinke dostał

ale mam juz dla dziadków, dostaną albumy ze zdjęciami Mai, albumy już mam, zdjęcia tez wysłałam do wywołania,

Pycha faceci lubia slodkie, wiec czekoladki beda w sam raz, chyba, ze jest na diecie jak moj teraz:tak: :-D :-D
Moj maly juz na nozkach, spal moze pol godzinki:baffled: :baffled: na razie jest spokoj i sie bawi, ale nie wiem, czy pozniej nie bedzie marudzil:baffled: :baffled:

A my już po spacerku :-) Byłam z młodym na dworze przez dwie godziny, słonka nie było, ale było cieplej niż wczoraj.
Młody przespał cały spacer, oczywiście, nadrabiał po nocce ;-)

Biorę się za obiad.

aga mój nie musi byc na diecie, może jeśc tony słodyczy i ciagle jest szczupły, szkoda że ja tak nie mam :no:

ale juz wymysliłam, dostanie czekoladki i pojedziemy na super pizze, bo on juz od kilku m-cy chce tam jechac, ale ciągle nie ma kiedy

My też już po spacerku mała zasypia własnie na druga drzemke
obiad w trakcie robienia ogórkowa dzisiaj:-p mniam mniam

prezent dla faceta to cieżka sprawa:confused: moj mąż lubi różniaste perfumy ale skoro u Cieie odpadaja to nie wiem, może jakiś fajny podkoszulek:confused: jakiś gadżet typu zapalniczka jeśli pali:baffled: , albo jakiś inny kosmetyk nie parfumy to zel pod prysznic, albo jakiś jak ja to nazywam antypot;-)
pomysłów brak

A my wlasnie wrocilismy ze spacerku.Na koniec byl placz bo nie chciala wejsc do domu i jeszcze na chwilke sie wrocilam.Caly czas zasuwala na wlasnych nozkach.A tesc kupil nam wlasnie samochod.Co prawda nie w moim typie ale jak sie to mowi ze darowanemu koniowi nie zaglada sie w zeby, a samochod jest potrzebny nam nie raz.
t

reklama
tez dostalam kidys taki prezent od moich rodzicow na nasz slub
tylko ze po pol roku postanowilismy go sprzedac bo sie zepsol i nie stac nas bylo na naprawe a wiedzielismy ze wyjezdzamy do anglii wiec sprzedalismy go ale byla afera:dry:
ze moglismy go bratu zostawic albo oni by nim jezdzili jak przyjada raz w roku do PL

koszmar:eek:

Do góry