reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam,my juz po basenie i maly wlasnie zasna.Zaraz przyjdzie tatus na przerwe(godzinna ma)i trzeba jakies jedzonko mu dac.U nas swieci sloneczko i pozniej wyskoczymy z psem na spacerek.Victor wczoraj zasna o 18.30 i balam sie nocki ale spal do 6.30,chyba przez to ze popoludniu nie spal to nocka byla ok.

Brenda gratulacje dla Dawidka.

Emi obudzila sie dzis wczesniej zjadlysmy sniadanko ale juz czas na drezmke przed 11 ja poloże

gratulacje dla Dwawidka super postęp juz niemoge sie doczekac az emi bedzie śmigać

LEIKA my wczoraj mieliśmy taka nocke ja jestem pewna ze to ząbki nawet widze który sie przeciska górna jedynka:tak:

u nas takze pogoda nie do spacerów leje deszcz i wieje strasznie ale musze isc po zakupy na obiad

ale i tak jest cos dziwnie u mnie jest 10:51 czyli w PL powinna być 11:51 zna wysłanych wiadomościach mam napisane dzisiaj 12:51 :confused: :confused: :confused:
to jaki tam jest czas na forum

Moje dziecko tez juz ladnie spi.A ja zrobilam sobie kawke bo oczy mi sie zamykaja i musze sobie umyc wlosy a ja tego tak nie cierpie...Zastanawialam sie teraz nad witamina d3 skoro juz nie bede karmic piersia a tylko mleko modyfikowane i duzo nabialu w normalnym jedzeniu dostaje to chyba wystarczy a i daje jeszcze SANOSTOL a tam jest polowa naszej dziennej dawki wit d3.?????

Dzien dobry,
dopiero teraz znalazlam troche czasu, by do was zajrzec. Eryk potrzebuje coraz wiekszej uwagi i wszedzie sie podciaga, chce by go prowadzic za raczki lub wyczyniac "wygibasy" przy muzyce:szok: :laugh2: :laugh2: .
Zuzia moj dzisiaj ma druga zmiane, wiec bede miala kompa dla siebie, bo tak to go okupuje:wściekła/y:
Pycha, ja bym kupila jakies fajne meskie perfumy, oczywiscie, ktorych zapach Tyuwazasz za sexowny:tak: ;-) , moj zazwyczaj jest zachwycony:tak:
Brenda, gratulacje dla Dawidka, zuch chlopak!

My dzisiaj na spacerek chyba nie pojdziemy, bo znow pada:no:

reklama
Spacerek chyba bedzie pozniej bo Victor caly czas spi i znow pewnie popoludniu nie zasnie bo to juz po pierwszej.Ciekawe kiedy wstanie,chyba zmeczyl go basen.

Do góry