reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

zalezy od wieku dzieci
jakies teatrzyki dla młoddzych wiesz dwa krzesla koc jako kurtyna i lalki;-)
gra w statki dla starszych
nie mam pojecia co jeszcze:confused:

reklama
To są dwie panny już 11 i 12 lat i maja wiecej kosmetyków niedługo niz ja .pojechałam do nich i tylko ciocia zagrasz z nami w monopol a pojedziemy gdzieś ,ale ja mam wymówke że musze się Emi zajmowac

dzieki dziewczyny za rady,faktycznie gra w statki byłaby dobra w ogóle o tym zapomniałam ,to bedzie na jutro:tak: a i jeszcze panstwa i miasta mi się przypomniały

Cześć:-)
Właśnie napisałam długiego posta i gdzieś mi uciekł:eek::baffled::dry::-p:wściekła/y:. Niezły początek dnia:eek:.
Mój ma wolne do końca tygodnia, więc będę miała w domku dwoje dzieci i mniej czasu dla Was;-):-D. Na razie jednak pojechał z Karolą do przedszkola, potem jeszcze do mechanika, no to mam chwilkę na bb i "nic nierobienie".

Hey
ale mniałam do nadrobienia
moje dziecko tak sie bawiło kompem ze zablokował mi wp-niemogłam otworzyc tylko gg mi działało:eek:
my dzis na szczepienie sie wybieramy i ja tez bede szczepic MMR,poniewarz tez nie znam dziecka z powikłaniami i moja pediatra jednak jest za szczeieniem:tak:
Noelia no to faktycznie masz problem bo to juz panny sa i ciezko wymyslec zabawe:-p dla nich,
MUSZE SIE WAM POCHWALIC!!!!!!!!
MOJE DZIECKO CHODZI OD TYGODNIA:-D :tak: :laugh2:
a wieczorne spanie tez sie polepszyło najpozniej zasypia o 21.30:tak: ale za to juz niechce jesc mleka:-( za zadne chiny w niego nie wcisne

Brenda - gratulacje dla Dawidka :tak::tak::tak:.
Pycha - nic Ci nie poradzę, bo mam ten sam problem, a mój ma urodziny już dzisiaj !!! On sam nie wie, co chciałby dostać:-p.
Moje dziecko właśnie wyrzuca wszystkie gazety z szafki:baffled::dry::eek:.

Witam! Za mna ciezka noc:-( :-( :-( Wczopraj wieczorem bylo duzo placzu przed zasnieciem a w nocy 4 razy byl dlugi placz o cyca:wściekła/y: :baffled: Ale sie nie poddalam i nie dalam jej.A najdziwniejsze jest to ze przed snem odciagnelam sobie troche pokarmu do butelki zeby dac w razie jakis problemow ze spaniem ale mojemu dziecku wogole nie smakowalo :szok: :confused: :confused: :confused: Tak czy siak ale juz 48 godzin Vanesska jest bez cyca.Teraz nie dawno pokazalam jej cycy ale ona nie chciala.Nie wiem czy to dlatego ze w dzien juz od jakiegos czasu nie je czy obrazila sie;-)
brenda Gratulacje dal synka :-) .Moja to teraz smiga jak nie wiem co:-) A na spacer to juz coraz czesciej bez wozka.Bo i tak w wozku za bardzo nie chce jezdzic tylko jest placz zeby wyjsc.:tak:
A na prezent jesli maly to moze jakis fajny brelok do kluczy lub koszulke z nadrukiem wesolym lub nawet nozyki do golenia.:confused:

reklama
Dzień dobry!

Brenda - gratulacje dla syneczka! :-)

A my dziś po nieprzespanej nocy, mały strasznie się wiercił, ciągle się budził i popłakiwał. Coś mu się wyraźnie nie podobało, tylko co?? To chyba objaw zębów, bo jak nie, to ja już nie mam pomysłu...

Do góry