reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

kasiula matula Moja Vanessa odkad skonczyla rok to spi raz dziennie.Gdzies czytalam ze miedzy 1 a 2 rokiem zycia dziecko sie przestawia i zaczyna miec jedna drzemke i najlepiej zeby do 4 roku zycia po obiednia drzemka zawsze byla.Ja sama Vanesse przestawilam na jedna drzemke.

reklama
My już po spacerku.
Coś mi się z powiadomieniami znowu pochrzaniło. Przychodzą, ale odsyłają mnie do wątków z września ... :wściekła/y:

U nas zazwyczaj jest pol na pol, jednego dnia Eryk ucina sobie dwie drzemki, nastepnego znow tylko jedna, z tendecja do jednej juz od 9 miesiaca:baffled:

My tez bylismy na spacerku i tez bylo zimno, ale na szczescie nie padalo, przynajmniej maly sie przewietrzyl:tak:

Teraz jak mamy ta jedna drzemke to spi mi zawsze 2 godziny:tak: :-)
A ja teraz zjadlam obiadek a moje dziecko jeszcze je,musze chyba isc troszke pomoc bo nakladanie na widelec jeszcze za bardzo jej nie wychodzi:-D :-D :-D

U nas jeszcze dwie drzemki i całe szczęście, bo bym oszalała z tym moim pędziwiaterkiem;-):-D.
Iwonka - aż wstyd, ale prezentu jeszcze nie mamy, mąż będzie miał czwartek, albo piątek wolny to się wybierzemy i coś kupimy. Tylko co:confused::baffled:. Ciągle nie wiem. Zastanawialiśmy się nad nowym rowerem, bo stary ma już trochę mały. Ale pewnie kupimy coś innego.
Nawet nie wiem jeszcze co zrobię do jedzenia. Któraś podawała fajny przepis na sałatkę, ale nie ma go w naszym kulinarnym, a tu go nie znajdę:no:.

U mojej mamy sa moje siostrzenice na feriach i co godzinke mam telefon kiedy przyjade ,kurcze ,te dzieciaki w ogóle nie umieja sie same bawić:no: :no:
wlasnie mi głuchacza wysłały:eek:
w co się mam z nimi bawic?

I juz dziewczyny zdążyły zadzwonic ,kiedy przyjde ,ale Emi nie chce sie iść ,....bo śpi jeszcze :tak: :-D :-D :-D to sobie jeszcze poczekaja :tak: :-)

ale tu pusto ......................

reklama
Do góry