reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

temat szczepien znow powraca.Ja tez szczepilam od urodzenia szczepionka 5w1 i nigdy nie bylo zadnych skutkow ubocznych.Pierwszym razem jak szczepilam to tylko Vanesska byla przez pare godzin senna a tak nic.Teraz znow szczepie za miesiac.Co bedzie w przyszlosci?Nie wiem....

reklama
Dzień dobry!

Shady, u nas też chodzi o tą konkretną szczepionkę tylko. Resztą z obowiązkowego pakietu szczepimy, ale tam gdzie mogę to kupuję szczepionki acelularne.

Czesc dziewczeta, w koncu maz dopuscil mnie do kompa, bo ma dzis wolne i caly czas go okupuje:wściekła/y: .
Eryk cos dzisiaj nie w sosiku, ale nie dam za wygrana, ma sie troche przespac, bo potem to dopiero bedzie Mexyk:tak: .
My szczepilismy szczepionka 6w1 i dzieki Bogu dziecko zdrowe, zadnych skutkow uboocznych, nawet goraczki nie mial:tak: Mam nadzieje, ze i dalej tak bedzie. W przypadku szczepien i tak kazdy z nas bedzie mial inne zdanie i zrobi jak uwaza, ja w kazdym razie zaszczepie na MMR.

My juz po spacerku,bylo super i nawet wiatru nie bylo a slonko caly czas swieci.Nawet pranie na dwor wywalilam.Teraz dziecko spi a ja sobie sprzatam i zaczne szykowac obiadek.

Wróciliśmy ze spaceru. Ależ tam zimno, brrrr:baffled:. Całe szczęście, że czapkę zabrałam, bo by mi uszy odmarzły. A przez okno wygląda, jakby było cieplutko.
Mały po spaniu i spacerze ma już lepszy humorek i właśnie dokazuje:tak:.
Iwonka - ładne zdjęcia córci masz w podpisie. Słodko wygląda:-).

dziewczyby poweidzcie jak z drzemkami u waszych maluchów????
od jakiego wieku dziecko moze spac juz tylko raz w ciagu dnia:confused:

Hej

w końcu chop do robotki poszedł a Emi może zaśnie ,bo ją własnie położyłam ,i mam nadzieje że się tu troszkę zrelaksuję :dry:

Shady ładnie ci leci ta waga w dół ,byle ta dalej

Iwonka ,to w sumie ładnie ci noc przespała , i wszystko na dobrej drodze jest do zakończenia karmienia:tak:

Ja na spacerku juz tez byłam ,zimno było i tyle:nerd:

reklama
Do góry