reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Naprawde wszystko już cichnie ,nie ma zgraji dziewuch z puszkami ,ani wielkich koncertów ,w telewizji mi sie już oglądac tego nie chce ,ciekawe tylko ile forsy zbior,byłam już na krótkim spcerku ale nikogo nie spotkałam ,ale kase miałam przygotowaną :tak:

Wczoraj przyjechała kuzynka ,która jest w ciazy i przywiozła płytke z USG i widziałam małe stópki ,nózki i rączki i buźke jak otwierała dzidzia było widać:tak:

A myslałam Pycha że wiesz ,ze zbąszynka odjezdżają autobusy do gorzowa i pociąg chyba tez jakis jeździ,no ale mozesz nie wiedziec :-)

My specjalnie musielismy się wybrać do CH Manufaktury, by zasilić naszym datkiem Orkiestrę...
A potem zaliczylismy miły obiadek u teściowej :)

Dobrej nocki!

reklama
Witam z rana:-)
Dzisiaj u nas w końcu ładna pogoda i nie wieje więc zaliczymy spacerek:tak:. Wczoraj byliśmy u dziadków na kluskach ze śliwkami:-). Kubula przez cały dzień spał tylko 0,5 godz. i myślałam, że w nocy będzie super spał, ale strasznie się kręcił, popłakiwał:baffled:. Na szczęście od jakiegoś czasu pobudkę na cyca ma tylko jedną. Dobre i to;-).
Dziś mam mu ostatni raz dać Eurespal, a on ciągle pokasłuje:baffled:, całe szczęście, że nie ma już takiego świszczącego odgłosu przy oddychaniu, ale i tak troszkę się martwię.

Do góry