reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

My już po spacerku ;-) Faktycznie, zimno jest, ale nawet całkiem przyjemnie :)

Kunda, my mamy szczepienie w przyszłym tygodniu. Już mnie ciarki przechodzą na samą mysl, jak sobie przypomnę jak źle się czuł mały po ostatnim... :-(

Idę brać się za sprzątanie, póki mały nie marudzi za bardzo ;-)

reklama
My za miesiac idziemy na szczepienie a teraz mamy kolej na szczepionke 5w1 na szczescie to juz ostani raz bedziemy sie kloc i potem przerwa........

podziwiam was, ze szczepicie tymi skojarzonymi. Ja panicznie boje sie szczepic nimi, wiec szczepimy osobno. Za miesiac idziemy na szczepienie na Polio i jeszcze cos tam jest. Musze wybrac sie do naszej pediatry, bo nie chce mi sie innej tlumaczyc dlaczego Alan nie zostal zaszczepiony MMR-em. :tak: :tak:

Zuzia, ostatnio dostał błonicę, tężec i krztusiec oraz polio, tym razem mam być to samo.

shady, a dlaczego nie szczepicie MMR? A w zasadzie - jak Wam się to udało, że nie szczepicie i czy was za to nie ścigają?

My tez juz po spacerku, nie wiem, ile kilometrow zrobilismy,ale chyba sporo, bo zeszlo nam 3 godziny. Pogoda byla fajna, po drodze Eryk ucial sobie drzemke. Teraz wcina swoja kolacyjke, kaszke z jabluszkiem:tak: A ja sie caly czas maltretuje odchudzaniem, ciekawe ile zrzuce, bo juz sie strasznie zawzielam.:tak:

witam :tak: :-D

Aga to przyznaj się ile juz ci zleciało:tak: :confused:

Ja dopiero wieczorem poszłam na spacerek i już wróciłam ,zimno strasznie:happy: :eek: :-) ale zdrowo tak

teraz Emi rysuje ,a ja tu pisze :-) ale zaraz dam jej mleka ,potem jeść ,myć i spać,i wieczór mam dla siebie

Shady ja nie miałam wyboru bo musiałam szczepic szczepionka aceluralne a czekac az mi NFZ ja da to wiesz predzej Maciek stałby sie pełnoletni:-)
My teraz szczepilismy przeciwko odrze swince i rozyczce a jak skonczy dwa latko to jeszcze jedno szczepienie i dłuzsza przerwa:-)

reklama
Leika poprostu powiedzialam pediatrze, ze nie zaszczepie, chyba, ze podpisze mi oswiadczenie, ze ta szczepionka jest w 100% bezpieczna. Sama pediatra mi powiedziala, ze widziala wiecej powiklan po szczepionce niz po tych chorobach. W kazdym razie polecila abym zaszczepila odra, a reszte moge odpuscic. Poza tym na innym forum sa dziewczyny, ktore oswiadczenia pisza przed porodem, aby ich dzieci wogole nie szczepili no i nie szczepia (to akurat jest bezsens, bo na niektore choroby trzeba szczepic np, polio)

Do góry