reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dzien dobry, u nas niestety nie mozna zachwycac sie pogoda, poniewaz caly czas jest fatalna i wieje porywisty wiatr:szok: . Wczoraj bylismy z malym na placu zabaw, ale nie za bardzo mu sie podobalo, pewnie kwestia przyzwyczajenia, byl tam po raz pierwszy:-) .

Zuzia u nas podobnie. Maly wczoraj padniety poszedl spac, a obudzil sie o 2:30, pozniej o 7.30 wiec jestem "klapnieta" jak nie wiem:baffled: :baffled:
Dobrze, ze Kubus juz sie lepiej czuje, a kaszelek przejdzie, zobaczysz:tak:

reklama
Aga - pewnie masz rację, że przejdzie. Ale troszkę się boję, żeby się jakie zapalenie płuc nie przyplątało, bo dużo ostatnio jest przypadków. A objawy też są podobno dziwne:baffled:. Koleżanki syn (roczny) miał w zeszłym roku i wyszło to dopiero na zdjęciu rtg, bo lekarz jak go osłuchiwał, nic nie wykrył. A ja jak zwyklę martwię się na zapas:-p.
Pogodę mamy naprawdę super, jak na wiosnę:tak:.
Idę, bo właśnie słyszałam, że synuś zrobił dla mnie niespodziankę do pampersa;-):-D:-p.

Witam! Ja tylko na chwilke bo zaraz spadamy na spacerek.Nie pada deszcz ale wiatr nadal jest.Slyszalam ze podobno bardzo duzo dzieci teraz ma zapalenie pluc, jakis wirus w powietrzu krazy i trzeba uwazac.Ja zima to z reszta malo jezdze po sklepach wiekszych z dzieckiem bo to wiadomo same bakterie

Witam dziewczynki.U nas wczoraj i przedwczoraj wiosna zawitała,było +16stopni.Zobaczymz co dziś bedzie,rano przymrozek ale słońce już wychodzi.
Nocki u nas cacy,Victorek przesypia do rana no czasem mu sie zdaży pomarudzić ale już żadko.

u nas tez nareszcie wyszlo slonko juz drugi dzien pięknie świeci pachie jak wiosną:tak: malutka teraz ma drzemke ale jak tylko sie onudzi pędzimy na słonko na spacer
dziewczyny co robicie dzis na obiad u mnie weny brak

My juz wrocilismy ze spacerku dlugiego.Teraz moj szkarab spi jeszcze a ja zdazylam szybko posprzatac.Ja na obiad z Vanesska mam dzis pierogi z serem (kupne) ale bardzo dobre a tatus ma spagetti z wczoraj z papryka i pieczarkami.Slonce nadal swieci i wiatr jeszcze jest ale i tak juz spokojniejszy niz przez ostatnie dni byl.

U nas pogada niby ładna ale bardzo zimno:-( Dzis Maciejka był na szczepieniu i był bardzo dzielny tylko nie chciał sie zbadac i sie zdenerwował na ogladanie gardełka:-) a wazy ju 11kg:-)

reklama
My już też po spacerku. Słonko świeci, ale w cieniu jest zimno, brrr. Na obiad miałam żurek, bo przywieźliśmy wczoraj od babci i nie musiałam dzisiaj dla nas nic gotować. Za to robiłam zupkę dla małego, żeby sprawdzić, czy wróciła mu ochota na moją kuchnię i nawet zjadł:-).
Ja ważyłam Kubulka w piątek i ważył 9300:-). Mam nadzieję, że teraz wolniej będzie przybierał, bo ciężko go nosić.

Do góry