reklama
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Witam! Ja tez wczoraj po winkowalam bo w koncu goscie do nas wrocili i zostali na noc.
Pycha
mama Mai i Marty
witajcie
u nas tez wichura, ale podobno juz jutro będzie lepiej,
ale wczoraj wieczorem wyszlismy i było super, żadnego wiatru, więc może i dzis zaliczymy spacerek o 19
u nas tez wichura, ale podobno juz jutro będzie lepiej,
ale wczoraj wieczorem wyszlismy i było super, żadnego wiatru, więc może i dzis zaliczymy spacerek o 19
Ale głodna jestem ,obiad dzis teściowa robiła i chyba nie wytrzymam i zaraz cos sobie zjem
Wczoraj przyjechały moje siostrzenie na ferie zimowe,ale do mojej mamy do domu ,ciekawe co mam dla nich za rozrywke wymyslic ,chyba tylko basen ,ale jak tak wieje to nie pojadę
dzis wielka orkiestra ,tylko jakos dzieciaków z puszkami nie spotkałam mam wrażenie ,że cała ta impreza traci na mocy
Wczoraj przyjechały moje siostrzenie na ferie zimowe,ale do mojej mamy do domu ,ciekawe co mam dla nich za rozrywke wymyslic ,chyba tylko basen ,ale jak tak wieje to nie pojadę
dzis wielka orkiestra ,tylko jakos dzieciaków z puszkami nie spotkałam mam wrażenie ,że cała ta impreza traci na mocy
Pycha
mama Mai i Marty
w moim miasteczku kiedys były koncerty i pełno wolontariuszy, ale ostatnio jakoś to wszytko zanika
reklama
Podziel się: