reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam!

Za nami też ciężka noc - mały wymiotował. Ale dziś już wszystko w porzadku, obudziło mi się zdrowe i wesołe dziecko.

Miłego weekendu dziewczyny!

reklama
Witam! Nie miałam wczoraj siły zajrzeć do was bo mnie migrena rozłożyła. Cały dzien miałam z głowy. A wieczorkiem kiedy juz jako taki spokój w domku był to Monika zaczęła kaszlec i co chwilkę sie budziła. Dopiero po pierwszej zasnęła spokojniej. Dzisiaj na szczęście czuję sie już lepiej. A mała musze podkurowac jakimis domowymi środkami bo do lekarza dopiero w poniedziałek możemy dotrzeć.

Emi też spikunia choć cos ciezko byo jej zansac i teraz cos pomrukiwala mam nadzieje ze pospi jeszcze troche

pogoda tez do kitu ale musimy wyjsc na spacer bo juz 2 dni nie bylysmy bo lało
dzis taka dogodnos c ze chciaz nie pada na razie wiec musimy korzystac

Ale chyba troche ja traktowala jak lalke bo chciala jej palce wkladac do oczu tak jak swojej lali i pokazywac nam gdzie ma wlosy,uszy itd:-) :-) :-)

reklama
noelia, robota ;-) my jak co sobotę bylismy na mega zakupach na cały tydzień, a wcześniej pospaliśmy sobie do 10-tej :) Po zakupach sprzątanie, obiad i tak jakoś dzień zleciał ;-)

Dobrej nocki!

Do góry