reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Ja praktycznie tez nie miałam mdlosci porannych, zamiast tego miałam wieczorne zwłaszcza jak zjadłam jogutr:-) ale zamiast tego miałam inne atrakcje krwawienia zagrazajace poronieniem, plamienia upławy, stawiania brzuszka...ciekawe co bedzie nastepnym razem

noelia Czytalam gdzies dzisiaj w internecie na temat tych suszarek.Widzialam ceny od 900zl a czas schniecia od 20 do 70 minut.
No to wspolczuje wam takich porodow.Ja rodzilam od podlaczenia kroplowki z oksytocyna o 8 rano do 16;00 z czego w samych bolach non stop bez przerwy to 6 godzin.

ja miałam cc przy znieczuleniu ogolnym wiec nic nie pamietam ale tez nic nie bolała jesli nie liczac boli brzycha przed porodem ktore trwały dwie doby i tego płukania zołoadka

Słyszeliscie o tym dziecku uposledzonym ,któremu rodzice kazali lekarzom powycinać narzady płciowe i gruczoły piersiowe żeby nie rosła ,:confused: :baffled: i coś jeszcze z kosciami jej zrobili

aż mi sie niedobrze zrobiło jak to usłyszałam ,wiem że rodzicom jest cieżko ,ale takie rzeczy robic to ciut przesada,:no: :no: :wściekła/y:

Słyszeliscie o tym dziecku uposledzonym ,któremu rodzice kazali lekarzom powycinać narzady płciowe i gruczoły piersiowe żeby nie rosła ,:confused: :baffled: i coś jeszcze z kosciami jej zrobili

aż mi sie niedobrze zrobiło jak to usłyszałam ,wiem że rodzicom jest cieżko ,ale takie rzeczy robic to ciut przesada,:no: :no: :wściekła/y:

słyszałam
dla mnie to przesada

Witam
Wpadam tylko się przywitać, bo malutka popiskuje.Czytam co tam naklikałyście, przynajmniej staram sie być na bieżąco.Ja na mężulka nie narzekam, stara sie jak może, pracujemy razem , więc i obowiązki dzielimy na pól.Co prawda przy małej to długo nie posiedzi, bo nie ma cierpliwości, ale za to nie pamietam kiedy ostatni raz myłam gary:-) Zawsze coś.

reklama
Położyłam dziś moje dziewcze wczesniej ,bo drzemki nie chciała ,i ciekawe o której jutro wstanie ,napewno jutro tak nie pośpie:no:

Do góry