reklama
zuzia1
Moje dzieciaczki-cudaczki
hi, hi, hi to mnie raczej nie dotyczyWiem, ze oplaca sie zaszczepic, jezeli ma sie wielu partnerow sexualnych i sie nie zabezpiecza.
No właśnie u nas też to jest nowość, a myślałam, że u Was ta szczepionka jest już dłużej w sprzedaży i coś więcej się dowiem:-).
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
A ja bym i tak sie taka szczepionka zaszczepila gdybym mila kase.ta czy inna ktora zabezpieczy mnie przed rakiem a ze ma sie jednego partnera to wcale nie swiadczy ze jestesmy bezpieczne bo nigdy nie wiadomo czy nasz partner nie zrobi skok w bok.Taka jest niestety rzeczywistosc.
zuzia1
Leika - też początkowo tak słyszałam, ale to chyba nie do końca prawda.
Iwonka - masz rację, za siebie możemy ręczyć, ale za naszych mężów Nigdy nic nie wiadomo.
A swoją córkę na pewno zaszczepię, ale na to jeszcze jest dużo czasu.
Iwonka - masz rację, za siebie możemy ręczyć, ale za naszych mężów Nigdy nic nie wiadomo.
A swoją córkę na pewno zaszczepię, ale na to jeszcze jest dużo czasu.
Hej kobitki! Ja tu ciągle zaglądam :-) Nie zawsze odpisze ale to dlatego, że nie zawsze zdąże. Czasami po prostu wpadne na chwilke i cos podczytam. Przed południem staram sie jak najwięcej wypoczywać póki spokój mam w domu a popołudniu przeważnie mąz okupuje kompa. W nocy zas siedziec mi sie nie chce.
Nudności mnie strasznie męczą i najlepiej czuje sie w pozycji leżącej
Poza tym starsze dziewczynki chodza na różne zajęcia no i jeszcze trzeba dopilnowac odrabiania lekcji. Codziennośc po prostu.
Nudności mnie strasznie męczą i najlepiej czuje sie w pozycji leżącej
Poza tym starsze dziewczynki chodza na różne zajęcia no i jeszcze trzeba dopilnowac odrabiania lekcji. Codziennośc po prostu.
zuzia1
Witaj Madziara - ja jak miałam nudności, to musiałam coś zjeść, pomagało
Znalazłam link o tych szczepieniach:
[url=http://www.hpv.pl/]Szczepienia przeciwko HPV, kampania Chroni
Znalazłam link o tych szczepieniach:
[url=http://www.hpv.pl/]Szczepienia przeciwko HPV, kampania Chroni
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Ja na szczescie nie mialam nudnosci w ciazy:-) ,ciekawe jak bedzie przy kolejnej ciazy
cloe
Fanka BB :)
Mam pytanko czy ktoras z Was ma w domu moze suszarke bebnowa do suszenia prania lub czy wiecie cos na ich temat Pomyslalam sobie ze musdze sobie sprawic taki sprzet bo suszenie zima ubran jest okropne.A juz nie mowiac ile wilgoci na mieszkanie idzie.
Witam nowa mame!!!!!
Iwonka my mamy suszarkę bębnową BOSHa Maxx 6 bardzo sobie ją chwalę kosztowała ok.2500 zł ( są modele tańsze) ale uważam że na tego typu sprzęcie lepiej nie oszczędzać .W końcu jest to inwestycja długoterminowa. Nie wiem o jakie dokładnie inf. ci chodzi: typowo techniczne ( wtedy z pomocą przyjdzie mój maż) czy może dotyczące samego funkcjonowania.Jeśli chodzi o naszą suszarkę , wilgoć kumuluje się w specjalnym zbiorniku, po każdym suszeniu należy go opróżnić. ( Są też z opcją usuwania wody tak jak w pralce za pomocą węża bądż wilgoć wyparowywuje na zewnątrz) Mamy opcje suszenia bawełny , materiałów delikatnych jak i sztucznych, możesz nastawićczas trwania suszenia ( z tej opcji akurat nie korzystam ) jak i określić czy rzeczy maja być wyszuszane całkowicie czy też tak jak do prasowania (leciutko wilgotne) Pojemność bębna to równowartość conajmniej trzech prań ( i jeszcze mam luz)
Jeśli masz jakieś konkretne pytanie ,to napisz
reklama
U mnie niestety przy kazdej ciązy jest coraz gorzej z tymi mdłosciami. A jak cos zjem to mama wrażenie, że jest jeszcze gorzej. Z jednej strony czuje głód a zdrugiej mnie odrzuca od jedzenia. Kupiłam sobie dzisiaj herbatkę dla kobiet w ciązy przeciw mdłościom. Zobaczymy czy pomoże ;-)
Podziel się: