reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

cloeDziekuje mysle ze twoja odpowiedz jest dla mnie wystarczajaca.I ja taka wlasnie suszarke bym sobie chciala miec:-) A jeszcze pytanko czy bardzo sa ubrania pogniecione po takim suszeniu czy raczej tak same jak po wyjeciu z pralki.

reklama
Oj, u mnie to byly mega nudnosci:no: :no: :baffled: :baffled: :baffled: :baffled: Wymiotowalam cale 5 miesiecy, praktycznie od rano do wieczora:no: nic mi nie pomagalo, zadne sucharki, herbatki, migdaly, poprostu nic.... Jak sobie przypomne, to mi sie niedobrze robi:tak: :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

Moja corka dopiero teraz poszla spac na drzemke :szok: Ciekawe o ktorej pojdzie spac po kapieli.Cos czuje ze bedzie dzis brykac do nocy:wściekła/y: Przez tio ze nie dostaje cycunia w dzien to ma problemy z zasnieciem:-( :baffled: Ciekawe jak bedzie z usypianiem wieczornym kiedy calkowicie przestane ja karmic:sick:

Moje dziecko też dzisiaj postanowiło nie spać po południu:baffled:. Pewnie ciężko będzie z nim wytrzymać do wieczora. Mam nadzieję, że mój szybko wróci to będzie zabawiał synusia;-):-D:-D:-D.

to widze ze nie tylko moj tak pozno dzrzemke sobie zrobił,choc o 12.00 go połozyłam ledwo co zasnoł to go domofon obudził a teraz spi od 15.30ale za to spacerek zaliczylismy choc dzis troszke wieje i maly odwracał buzie ale jak doszedł na plac zabaw to juz nic mu nie przeszkadzało
a mnie naszło na sałatke warzywna:-p własnie gotuje warzywka
teraz popijam kawusie i zajadam sie czekolada:laugh2:
co do ciazy to rewelacja zadnych nudnosci......tylko szkoda ze porod i pilnowanie małego nie jest takie lekkie;-)

Mój się właśnie wybudza, słyszę coś z łóżeczka. Może jeszcze z 15 min poleży sam, bo mam ochotę na drugą kawkę :-)

No i biorę się za kończenie obiadku, za 50 min mąż wróci z pracy.

no i pozbyłam sie choinki, a jaką Majka miała radochę przy rozbieraniu jej, a najbardziej dlatego że mogła uderzac i leciały igiełki :-D

ja tez nie miałam nudności w ciąży :-) za to poród koszmarny :-(

Ja też nie miałam nudności, za to wszelkie inne "atrakcje" ciążowe, plamienia, poronienie zagrażające, skracającą się szyjkę, przedwczesne skurcze, zbyt szybko postarzałe łożysko... Aż się boję, gdy pomyślę o kolejnym dziecku, czy to się nie powtórzy... :szok:

reklama
Męża wywaliłam ,i poczytałam ,coscie tu naskrobały ,:tak:

Suszarka do ciuchów hmm dobra rzecz ,aż sama się zaczełam zastanawiac nad jej kupnem ,u nas jest tragiczna wilgoć i np.spodnie schną 3 do 4 dni :eek: :baffled: :happy:
dobre pytanie , Cloe czy ciuchy sa pogniecione i ile średnio trwa suszenie :confused:

Ja w ciązy mdłości nie miałam ,tylko strasznie mi się cieżko chodziło już pod koniec ,i jeszcze z lewej strony ,niewiem chyba z rozciągania skóry strasznie mocno szczypała mnie skóra ,jakby pokrzywą ktos mi parzył ,musiałam sobie wilgotna ,zimną chustkę przykładac:baffled: :wściekła/y:

Ale poród ,koszmarrrrrrrrrrrrr ,w sumie od odejścia wód trwał 39 godzin:sad: :sad: :unibrow: :hmm: :sick:

Do góry