reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Iwonka my chcemy kupic suszarke, ale Ci raczej nie pomoge, bo sie na razie rozgladamy i dowiadujemy co i jak:tak: :tak:

U nas choineczka jeszcze stoi i postoi sobie tak do 9go stycznia, bo wczesniej nie chce mi sie jej rozbierac:tak: w weekend nie damy rady, poniewaz jestesmy w gosciach:tak: :-)

reklama
agaNie wiem czy dobrze sobie przypominam ale to Ty nie mozesz odbierac polskich programow:confused: :confused: :confused: Bo u nas jest reklama w TV ze jest mozliwosc odbioru telewizji TVN przez internet a info na ten temat jest na stronie chyba itvn.pl o ile sie nie myle.

Witam!

Taak, też zauważam, że niewiele z tych, które zawitają tu na chwilę na dłużej zostaje z nami. A szkoda!

U nas też jeszcze choinka stoi, nie ma komu jej rozebrać :-D

A powiedzcie, chrupki kukurydziane czy biszkopty - od kiedy moge dac maluchowi do rączki?

Leika - chrupki to dawałam mojemu chyba od 6 m-ca, ale dokładnie nie pamiętam. Na początku oczywiście musiałam je trzymać, żeby sobie tylko trochę pociumkał. A jak nabrał wprawy, to dostał do rączki. Najlepsze na początek są takie o nazwie Flipsy, bo są delikatne. Biszkopty są po 10 m-cu, ze względu na gluten, a z tymi bezglutenowymi też lepiej poczekać, bo zawierają białko jaj. Ja napewno wcześniej biszkopta nie podam, bo mój mały jeszcze nawet żółtka nie dostaje i w najbliższym czasie nie dostanie (jego siostra miała silną alergię na jaja).

To ja teraz z innej beczki.
Aga
- jak u Was wygląda sprawa z szczepieniami przeciwko HPV (powoduje raka szyjki macicy). Może coś wiesz na ten temat:confused:

witajcie ja dopiero teraz przybylam mezus komputer zwolnil bo pojechal do pracy dzicia spi a ja moge troche posiedziec, co do choinki to chyba tez z nia sie dzis rozprawie bo juz cala mi opadla z igliwia

suszenie zima ubran jest okropne.A juz nie mowiac ile wilgoci na mieszkanie idzie.

Jak dla mnie rewelacja, bo mam potwornie sucho w domu, wiec kazda kropla wilgoci sie przydaje ;)

reklama
Zuzia wiem, ze jeszcze niedawno szczepionka przeciwko HPV byla niedopuszczona, stosowano ja jedynie w USA. Z tego, co sie orientuje, mozna ja otrzymac w Niemczech od 2006. A jak to jest w Polsce:confused: :confused: Chcialabys sie zaszczepic?? Wiem, ze oplaca sie zaszczepic, jezeli ma sie wielu partnerow sexualnych i sie nie zabezpiecza.:tak:

Do góry