reklama
syl1982wia
SzczęśliwaMamaŁobuzów
ja do pracy narazie nie moge isc moze we wrzesniu, powod oczywisty maly za duzo choruje- kazde zapalenie gardla konczy sie zapaleniem oskrzeli a nawet pluc
anaconda27
styczniówka2006
Witam i o zdrowie pytam
Dawno mnie nie było ale odkąd Majka raczkuje jakoś nie mam czasu często zaglądać na bb, a jak już zajrzę to wchodzę na styczniówki 2006 - bo w końcu sama nią jestem:-) :-) :-)
Ale obiecuję że zacznę i do was zaglądać moje drogie mamy siedzące w domach
Dawno mnie nie było ale odkąd Majka raczkuje jakoś nie mam czasu często zaglądać na bb, a jak już zajrzę to wchodzę na styczniówki 2006 - bo w końcu sama nią jestem:-) :-) :-)
Ale obiecuję że zacznę i do was zaglądać moje drogie mamy siedzące w domach
zuzia1
Moje dzieciaczki-cudaczki
A ja za 20 dni mam 5 urodziny mojej córci i już się głowimy nad tortem, bo chcemy w tym roku sprawić jej jakiś naprawdę bajerancki. Znalazłam fajną stronkę z różnymi cukierniczymi rzeczami i są tam właśnie fajne dekoracje na torty:
K-2 dekoracje dla dzieci
Mąż ma znajomego cukiernika, który być może zrobi nam takie cudo.
Anaconda i Sylwia - witajcie ponownie i wpadajcie często:-).
K-2 dekoracje dla dzieci
Mąż ma znajomego cukiernika, który być może zrobi nam takie cudo.
Anaconda i Sylwia - witajcie ponownie i wpadajcie często:-).
ja do pracy narazie nie moge isc moze we wrzesniu, powod oczywisty maly za duzo choruje- kazde zapalenie gardla konczy sie zapaleniem oskrzeli a nawet pluc
oj to szkoda go bardzo ,że tak sie musi biedaczek męczyć,to lepiej jak w domku posiedzi ,
moja do chorowitków nie nalezy ,ale jestem ciekawa ,co bedzie jak do przedszkola pójdzie,narazie do końca sierpnia mam płatny ,a potem sie zobaczy
syl1982wia
SzczęśliwaMamaŁobuzów
my juz jestesmy po obiadku, maly wstanie to mu jakis kisiel ugotuje a spacerek tez juz zaliczony a na drugi nie wyjde bo niedawno szpital zaliczylismy
iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
syl1982wia Pewnie ze pamietamy!!!Witaj ponownie:-) :-) :-)
A jesli chodzi o becikowe czy jak tam to sie nazywa to tak czy siak w porownaniu z naszym panstwem roznica jest kolosalna............
Moje slonko spi ale po pol godzinie placzu.Jeszcze teraz przez sen szlocha:-(
A sylwester mi sie udal i wytanczylam sie jak dawno tego nie robilam i mysle ze dobrze mi to zrobilo.Vanesska tez nie miala nic przeciwko i muzyka grala dosyc glosno a ona bardzo sie cieszyla i robila brawo brawo jak tance byly i spiewy:-) :-) :-)
A jesli chodzi o becikowe czy jak tam to sie nazywa to tak czy siak w porownaniu z naszym panstwem roznica jest kolosalna............
Moje slonko spi ale po pol godzinie placzu.Jeszcze teraz przez sen szlocha:-(
A sylwester mi sie udal i wytanczylam sie jak dawno tego nie robilam i mysle ze dobrze mi to zrobilo.Vanesska tez nie miala nic przeciwko i muzyka grala dosyc glosno a ona bardzo sie cieszyla i robila brawo brawo jak tance byly i spiewy:-) :-) :-)
zuzia1
Moje dzieciaczki-cudaczki
Ja jestem na wychowawczym do końca kwietnia (bezpłatnym). I już też zaczynam odliczać. Ale na samą myśl o powrocie do pracy, aż mnie skręca.
Spacerek właśnie zaliczyliśmy. Pogoda jak wczesną wiosną. Teraz wsuwam obiadek, przed kompem.
Spacerek właśnie zaliczyliśmy. Pogoda jak wczesną wiosną. Teraz wsuwam obiadek, przed kompem.
reklama
Podziel się: