reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Połozyłam Emi spac i jest cicho więc śpi ,teraz mam czas na BB :tak: :-D
obiad gotowy ,tylko makaronik dogotuję i nic już nie robię .....narazie

potem jeszcze jeden spacer trzeba zaliczyc :tak: :tak:

Witam i o zdrowie pytam:-D :-D :-D
Dawno mnie nie było ale odkąd Majka raczkuje jakoś nie mam czasu często zaglądać na bb, a jak już zajrzę to wchodzę na styczniówki 2006 - bo w końcu sama nią jestem:-) :-) :-)
Ale obiecuję że zacznę i do was zaglądać moje drogie mamy siedzące w domach:happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy:

A ja za 20 dni mam 5 urodziny mojej córci i już się głowimy nad tortem, bo chcemy w tym roku sprawić jej jakiś naprawdę bajerancki. Znalazłam fajną stronkę z różnymi cukierniczymi rzeczami i są tam właśnie fajne dekoracje na torty:
K-2 dekoracje dla dzieci
Mąż ma znajomego cukiernika, który być może zrobi nam takie cudo.
Anaconda i Sylwia - witajcie ponownie i wpadajcie często:-).

ja do pracy narazie nie moge isc moze we wrzesniu, powod oczywisty maly za duzo choruje- kazde zapalenie gardla konczy sie zapaleniem oskrzeli a nawet pluc

oj to szkoda go bardzo ,że tak sie musi biedaczek męczyć,to lepiej jak w domku posiedzi ,:happy:

moja do chorowitków nie nalezy ,ale jestem ciekawa ,co bedzie jak do przedszkola pójdzie,narazie do końca sierpnia mam płatny ,a potem sie zobaczy

syl1982wia Pewnie ze pamietamy!!!Witaj ponownie:-) :-) :-)
A jesli chodzi o becikowe czy jak tam to sie nazywa to tak czy siak w porownaniu z naszym panstwem roznica jest kolosalna............:szok: :dry:
Moje slonko spi ale po pol godzinie placzu.Jeszcze teraz przez sen szlocha:-(
A sylwester mi sie udal i wytanczylam sie jak dawno tego nie robilam i mysle ze dobrze mi to zrobilo.Vanesska tez nie miala nic przeciwko i muzyka grala dosyc glosno a ona bardzo sie cieszyla i robila brawo brawo jak tance byly i spiewy:-) :-) :-)

Ja jestem na wychowawczym do końca kwietnia (bezpłatnym). I już też zaczynam odliczać. Ale na samą myśl o powrocie do pracy, aż mnie skręca:dry::baffled::eek:.
Spacerek właśnie zaliczyliśmy. Pogoda jak wczesną wiosną:tak:. Teraz wsuwam obiadek, przed kompem.

reklama
Do góry