reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Zuzia ale bajer :szok: ,mi szkoda by było takie cudo jeść :tak: :-D

Hej Anakonda ,jak sylwester u Ciebie i postanowienia noworoczne?
ja postanowiłam sie już nieobżerać i uczyc się języka angielskiego i jeszcze joge ćwiczyc.

oj wiecie co...chyba uzalezniona jestem od kawy ,pije już trzy ,cztery dziennie ,nie znacie jakiegoś sposobu ,żeby ten nałóg ukrócić:confused: :confused: :baffled:

reklama
Noelia - kup sobie bezkofeinową i pij nawet cztery;-):-D.
Ja też bym chętnie się położyła spać, ale niestety nie jestem stworzona do spania w dzień:-(. Ostatnio mój mąż mnie pocieszył, że jeszcze ze trzy lata i już z dzieciakami będzie względny spokój:cool2:;-):-D. Ha, ha, mam nadzieję, że nie padnę w międzyczasie:-D. Albo, że mnie teściowa nerwowo nie wykończy;-):-p:dry:.

zuzia O niebo lepiej:-) :-) :-) Nikt mi nie chodzi pod oknami i nie zaglada jak to bylo poprzednio w stary m domu bo mieszkalam na parterze a mialam tam wscibskich sasiadow.Mam piekna kuchnie jaka zawsze chcialam miec i jeszcze wieksza lazienke w ktorej teraz moge sobie nawet prasowanie urzadzac.Jednym slowem jestem szczesliwa ze mam taki domek.Vanesska ma swoj pokoik kolorowy a my duzy wraz z kominkiem ktory grzeje za za bardzo czasami.:-) No i najwarzniejsze ze jest ogrodek zamkniety gdzie bez obaw moge wypuscic na dwor dziecko i niegdzie mi nie pojdzie a jest tez sporawy.Wlasnie czekam kiedy sie moja ksiezniczka obudzi i idziemy na powietrze.

Iwonka - to super, że jesteście szczęśliwi w nowym domku:-). Pytałam, bo tyle pisałaś o remoncie, a jak już zamieszkaliście, to nastała cisza. Mnie też się marzy właśnie ten ogródek, żeby dzieci miały gdzie szaleć. Być może w tym roku to marzenie spełnimy:-).

My też się rozglądamy za domkiem :-) Może już w tym roku uda coś nam się kupić :-) Troszkę mnie tylko przeraża perspektywa 40 letniego kredytu...

Kurczę, rano nic w sklepach ni było... nie wiem, co na obiad dziś zrobię... Miałam po południu wyskoczyć do sklepu raz jeszcze, przy okazji spaceru, ale młody jest przeziębiony i postanowiłam dziś spacerek odpuścić sobie. U Was też takie pustki dziś w sklepach?

Nam tez sie marzy domek z ogrodkiem i to marzenie pewnie kiedys zrealizujemy, ale nie w najblizszej przyszlosci:wściekła/y:, poniewaz zakupienie tu domu graniczy z cudem............... finansowym:szok: :tak: :tak:

Wlasnie zapodalam sobie kakalko, bo mnie ssie:tak: ;-) W ostatecznosci mam jeszcze chleb wasa, wiec jakos przetrwam:baffled: :eek:

Moj syn wlasnie pozrywal wszystkie dolne bombki i powywalal dvd, zalamie sie zaraz:szok: :szok: . Ja chce do pracy!!:tak: :tak: :-)

Mój właśnie śpi, a na podłodze leży pełno gazet, które powywalał z szafki. Nie chce mi się tego sprzątać:no:. Choinkę chyba jutro rozbiorę, bo już mam dość pilnowania jej:wściekła/y:.

reklama
A ja nie dam sie "zdominowac" przez malego rozbojnika i nie rozbiore choineczki, az do Trzech Kroli.:tak: :-) Podoba mi sie moja choinka i jeszcze niech sobie postoi:tak: :-D

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry