reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A ja wlasnie przed chwilka chcialam sobie zapalic lampki na choince a tu patrze i same kabelki wisza a wtyczka sama w kontakcie:confused: :confused: :confused: Cos mam czuja ze to moj wczoraj tak fachowo ja wylaczal a teraz sie nie chce przyznac:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: No nic w takim razie jej los jest juz przesadzony ale dam jej szanse do trzech kroli:-) :-) :-) :-)

reklama
Iwonka to mezulek nabroil:tak: ;-) ;-)

U mnie cisza jak makiem zasial, dzidzius spi, maz jeszcze pracuje, a ja leniu****e na calego. Wlasnie wpierniczylam jogurcik truskawkowy i sie ciesze:tak: ;-) :-D

Moje dziecko powiedziało dziś słowo "jajka",a wczoraj powiedziała swoje imię "Emilka ",bo normalnie to mówi Emi :-D :-D :-D ale jestem z niej dumna :dull: :rolleyes2: :-)

Moja dziewczyna choinki nie rusza :no:

hej ;laseczki w nowym roku

Aga dla mnie graniczy z cudem kupno mieszkania. My mamy co prawda swoje, ale chcielismy zmienic na wieksze, i wyszlo mi , ze jesli chcialabym ledwie o jeden pokoj wiekszy to musialabym doplacic ponad 100 000 zl :szok: :szok: :szok: :szok: po obliczeniach wyszlo mi ze za to samo bede miec domek z ogrodkiem i 5 pokoi, wiec przymierzamy sie do realizacji planu. Dostaje juz klaustrofobii w tym jednym pokoju, brrrr

A u nas nawet jak bym kase na mieszkanko miała ,to nie ma mieszkań do kupienia:no: i wiara musi się budowac,duzo fajnych małych domków juz stoi:tak:

Shady ja mam trzy pokoje i sie dusze:tak: :-D
Pragne miec domek z ogrodem z otwarta kuchnia do jadalni i innymi bajerami, ale tak jak mowie na to jeszcze poczekamy ze 3-4 lata, chyba ze wygram w totka albo jakis spadek dostane:tak: ;-) Na pewno nie bedziemy budowac, bo na to mi nie pozwoli moja "cholerycznosc" i zerowa cierpliwosc (choc przy dziecku ja cwicze:laugh2: )
Bedzie dobrze i sie uda. Ja jak sobie cos wbije do glowy, to predzej czy pozniej to zrealizuje:tak: :-)

Noelia grzeczne to Twoje dziewcze,nie to co moj rozrabiaka:tak: :szok: :szok: Ponoc dziewczynki z reguly sa spokojniejsze, choc ja bylam wyjatkiem.:szok: ;-) :-D

Aga - z tymi dziewczynkami to nie do końca tak;-). Moja Karolinka potrafi być diablicą:evil:, właśnie dzisiaj pokazywała cały wieczór rogi:dry::crazy::shocked2:.
A co do mieszkań, to strasznie podrożały. My gdybyśmy teraz sprzedali nasze, to zarobilibyśmy na nim 100 % (a mamy je trochę ponad 3 lata). Niezła lokata:tak:. Docelowo też chcę domek:-), potem będziemy spłacać do końca naszych dni, za to nasze małżeństwo będzie bardziej "scementowane";-):-D:rofl2::crazy:.

reklama
Do góry