reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dzien dobry, u nas jeszcze ciemno za oknem:szok: Myslalam, ze to gdzies kolo 6stej a tu 8sma juz:tak: . Wczoraj jeszcze zabalowalismy, bylismy u znajomych na noworocznym obiedzie:tak: bylo fajnie jak zawsze, a moim trunkiem byla ukochana woda mineralna:tak: :-)
Dzisiaj nic mi sie nie chce, najchetniej to bym sie jeszcze przaspala z 10 godzin:tak:

reklama
Hej wszystkim:-)
Mój mąż z córą wyszli i wszystko wraca do normy. Jak oni są w domku, to panuje w nim totalne szaleństwo;-):-D.
Za oknem wiosna, świeci słońce i chyba jest dosyć ciepło. Może w końcu uda nam się wyjść na spacerek, wczoraj się nie udało, bo padał deszcz i ogólnie było nieciekawie.
Idę zajrzeć na nowy wątek:-).

Hejka witam sie i ja:-) Moje dziecie własnie wykłada z szuflady płyty ale co tam wole to niz by miało klikac :-) Ja juz zabrałam sie za pranko i wogole trzeba cos zrobic dobrze ze obiad prawie cały gotowy bo zostało z wczoraj:-)

A moje dziecię właśnie zagapiło się na Teletubisie:-) i mam chwilę spokoju. Cały ranek tylko za nim biegam, a to zdejmuję go z choinki, bo się wiesza na gałęzi, a to wyciągam z szafki z płytami, za chwilę już próbuje zrzucać kwiaty z parapetu, albo zajmuje się kablami (ostatnio odłączył mi internet - taki zdolny). A jak daję go na chwilę do kojca, to ryyyyyk. Jeszcze nie ma dziewiątej, a już mnie nogi bolą:eek:. O, Teletubisie już się znudziły, teraz zajął się wieżą i wyłączył głos:wściekła/y::-p:baffled:.

Witam w Nowym Roku :D
U nas też wszystko wróciło juz do normy - dzieciaczki w szkołach i przedszkolu, a ja korzystajac z okazji idę sobie trochę pospać, bo ostatnio to bym ciągle spała ;)

Właśnie skończyłam prasowanie:-p:baffled::dry:, a była tego cała góra. Jeszcze trochę zostało, ale już mam dosyć i jest mi gorąco (zawsze tak mam przy prasowaniu). Mały śpi od 10.00, a ja zaczynam myśleć o gorącej czekoladzie:evil::wink::yes:.

Witam!

Łączę się z Wami w bólu, po świątecznym i sylwkowym lenistwie dziś czas się za robotę na poważnie wziąć znowu! Tez mam pranie, prasowanie i sprzątanie w planach...

Cały ranek tylko za nim biegam, a to zdejmuję go z choinki, bo się wiesza na gałęzi, a to wyciągam z szafki z płytami, za chwilę już próbuje zrzucać kwiaty z parapetu, albo zajmuje się kablami (ostatnio odłączył mi internet - taki zdolny). A jak daję go na chwilę do kojca, to ryyyyyk.

To tak jak bys opowiadala moj przebieg dnia:tak: :tak: ;-) ;-) :-D :-D

Ja wlasnie popijam wode z naturalnym sokiem jablkowym, coby mi sie udzielilo jak najmniej kalorii.;-) Moj maz dzisiaj odwalil takie sniadanie, ze wszystko oplywalo w oleju:tak: nie ma dla mnie litosci:no: zamiast mnie wspierac kusi mnie wszystkim, co tuczace i pyszne:baffled: :tak: :-)

reklama
Do góry