reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Moja corka mimo ze praktycznie wszystko juz je to i tak ciagle domaga sie cycolenia.A je naprawde duzo ze czasem sama sie dziwie gdzie jej to sie wszystko miesci.Poprostu to nie jest z glodu szukanie piersi tylko hec przytulenia sie do mamy i potrzymamnie cycusia w buzce.A zapomnialam napisac co moje dziecko odwalilo w Wigilie.Mielismy duzo roznego pieczywa w skrzynkach dwoch ktore staly w kuchni na podlodze a moja corka od samego rana jak tylko Robert przyniosl je z piekarni do wieczora upatrzyla sobie bialy duuuuzy chleb i pol go zjadla:szok: :szok: :szok: :tak: :-D :-D :-D

reklama
shady, ja rozumiem, w święta, ale 27-go to już chyba nie święto? W przyszłym roku w każdym razie zrobię zapasy lodówkowe aż do nowego roku.

iwonka2006, a czemu odstawiacie się od cyca? Zaczęło Cię karmienie męczyć?

A propos Sylwka, to jeszcze Wam powiem, że jutro mnie to już nie będzie i tak do nowego roku :-D Jedziemy na 3 dni w góry, ze znajomymi :-) Także jeszcze się wieczorem pożegnam, ale jakby co, to daję znać, że odezwę się dopiero za rok :-D

Leika Jak pisalam nie raz to po pierwsze strasznie schudlam,cale noce moje dziecko spi z cyckiem w buzi i non stop najlepiej by chcialo przebywac.To jest dla mnie juz za bardzo meczace.A wiem ze czym pozniej tym gorzej bedzie z odstawieniem.Milej zabawy I szczesliwego Nowego Roku.:-)

Leika no w sumie 27 to nie swieto, ale patrzac na kalendarz mozna bylo pomyslec, ze ludzie sobie urlopy pobiora, 10 dni wolnego a urlopu tylko 3 dni :)..... ja nienawidze kolejek, wiec zakupowe zapasy robie miesiac przed swietami, w swieta nie chodze ani bezposrednio przed nimi, jak chodzilam do pracy to wychodzilam wczesniej, zeby moc wybrac autobus, bo do zatloczonego nie wsiadam :-D :-D :-D moj maz sie smieje, ze wariatka jestem, ale co poradze jak tlumow nie cierpie. AAAA nie wspomnialam o kolejkach w sklepie, jak sa, nie wchodze do sklepu ide dalej :-D :-D :-D

Ja tez wole cos kupic wczesniej aby potem miec spokoj tylko nie wszystko sie da:-) A u mnie sklapy otwarte ale nic w nich nie ma. mam nadzieje ze jutro zuca jakos swierza wadlinka bo na sylwestra by sie przydała:-)

Wszystkiego najlepszego dla Eryka:-)

Laika miłego wyjazdu:-)

Iwonka trzymam kciki za bezbolesne odstawienie:-)

Iwonka, to trzymam kciuki za to by odzywczajanie się od cyca było dla Was jak najmniej stresujące!

Dzięki dziewczyny, Wam również życzę dobrej zabawy! :)

Ja juz po lekarzu ,zapisał mi znów jakies świnstwa ,do uszu kazał cos zakraplać i na stawy glukozamine , i od jutra postanowiłam cwiczyc jogę ,narazie z płyty w domu ,a potem postaram sie choć raz w tygodniu na zajęcia jezdzic prawdziwe:tak:

wymysliłam dzis że jutro albo pojutrze do daichmana sie przejade ,ponoc sa wyprzedaże to sobie jakies super butki kupie:tak: :-)

reklama
noelia, fajnie z tą jogą, powodzenia! :-)

Ja się już żegnam dziewczyny! Jutro raniutko wyjeżdżamy na Sylwka, do zobaczenia w Nowym Roku! :-)

Do góry